ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Yπό τις επευφημίες των ΜΜΕ της διαπλοκής...

Πώς η Φώφη θα διαλύσει το ΠΑΣΟΚ αφού εξαπάτησε τους οπαδούς του

Αιωνία του η μνήμη. Το ΠΑΣΟΚ, το ιστορικό κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου μετράει μέρες. Η Φώφη Γεννηματά, που εξελέγη το 2015 πρόεδρός του για να το ανασυντάξει, ήταν εξ αρχής στο κόλπο της διάλυσης του, όπως αποδεικνύεται τώρα.
Το όνομα του ΠΑΣΟΚ τα σύμβολα, η Διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη, η ιδεολογία του και μαζί η ιστορία του και οι αναφορές στον ιδρυτή του θα ενταφιαστούν, από τους δυο γόνους: την Γεννηματά και τον Γ. Παπανδρέου σε συνεργασία με τον  αποτυχόντα στο ρόλο του πολιτικού Σταύρο Θεοδωράκη και υπό τις επευφημίες των ΜΜΕ της διαπλοκής που  φροντίζουν να περάσει η εξουσία στα χέρια της Οικογένειας Μητσοτάκη.
Στη θέση του ΠΑΣΟΚ θα μπει ένα ερμαφρόδιτο και ελεγχόμενο σχήμα, χωρίς ριζοσπαστική..
ιδεολογία και χωρίς προοδευτικό πολιτικό προσανατολισμό με αποστολή, πρώτον, να κόψει ό,τι μπορεί από τον Αλέξη Τσίπρα προεκλογικά και, δεύτερον, να συμπράξει με τη ΝΔ για να σχηματίσει κυβέρνηση μετεκλογικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αν καταφέρει να πάρει τη πρώτη θέση.
Στη συνέχεια θα αρχίσει η …αποκατάσταση των ταλαιπωρημένων από τον  ΣΥΡΙΖΑ μιντιαρχών και των «νταβατζήδων» που χάνουν από την επιβολή της νομιμότητας τα προνόμια που τους επέτρεπαν να λεηλατούν το δημόσιο χρήμα, με τη χειραγώγηση κομμάτων και πολιτικών. Η επιχείρηση για επιστροφή στην εποχή της σήψης θα έχει και την υπογραφή αυτού του μορφώματος για το οποίο προτείνεται το όνομα «Κίνημα Αλλαγής».

- από εκτενές κείμενο του Γ. Λακόπουλου στο anoixtoparathyro