ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Ο Παντελής Βλαχόπουλος νέος Διευθυντής του Sport24.gr

Καθήκοντα Editorial Director στο Sport24.gr, αναλαμβάνει ο Παντελής Βλαχόπουλος, μετά την πρόσφατη μετακίνηση του Δημήτρη Κωνσταντινίδη στην θέση του Διευθυντή Αθλητικού Περιεχομένου για το σύνολο του ομίλου της 24MEDIA. Με τα νέα του καθήκοντα θα έχει την πλήρη δημοσιογραφική και διοικητική εποπτεία του Sport24.gr με στόχο τη συνεχή ανοδική του πορεία.
Ο γνωστός δημοσιογράφος ξεκίνησε τη δημοσιογραφική πορεία του στον SKAI το 1997 (ραδιόφωνο και τηλεόραση), συνέχισε στον ALPHA και μετακόμισε το 2004 στην ΕΡΤ όπου παρουσίαζε εκπομπές ποδοσφαίρου και.. μπάσκετ. Διετέλεσε αρχισυντάκτης των κεντρικών δελτίων ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης και συμμετείχε στις αποστολές των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας και του Πεκίνου. Από το 2010 εργάστηκε στο Contra.gr ενώ το 2013 ανέλαβε τη διεύθυνση σύνταξής του. Τον τελευταίο χρόνο είχε αναλάβει τη θέση του Διευθυντή Σύνταξης στο Sport24.gr.
Ο Μάνος Μίχαλος, Director of Content της 24MEDIA δήλωσε:
"Ο Παντελής Βλαχόπουλος έχει όλη τη δημοσιογραφική εμπειρία, στρατηγική,  φιλοσοφία και τον χαρακτήρα που χρειάζονται για μία θέση όπως αυτή της Διεύθυνσης του Νο1 αθλητικού brand. Με την ανάληψη των νέων καθηκόντων θα συνεχίσει το αποδεδειγμένα πετυχημένο δημοσιογραφικό έργο του SPORT24, στα 12 χρόνια πορείας του και παράλληλα θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξή του.