ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Εκδηλώσεις - ομιλίες

Εδώ έχουμε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του πως η ΝΔ σκοπεύει να κερδίσει την ιδεολογική ηγεμονία από την Αριστερά. Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου θα αναλύσει πως ο Τσίπρας, έχοντας αστεφάνωτη την Περιστέρα, πλήττει της οικογενειακές αξίες της χώρας ενώ κρατώντας τα παιδιά του αβάπτιστα, απομακρύνει τους νέους από την εκκλησία, θέτοντας σε κίνδυνο τη σωτηρία τους.
Από την άλλη, ο Μάκης Βορίδης θα εξηγήσει πως το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου που ψηφίστηκε πρόσφατα, εκθηλύνει τους νέους, ακόμα και τους δαπίτες, οι οποίοι πλέον δεν θα είναι πρόθυμοι να κυνηγήσουν με τσεκούρι αριστερούς και μετανάστες, όπως έκανε ο ίδιος στα νιάτα του..
Γκεστ σταρ στην εκδήλωση θα εμφανιστεί ο μητροπολίτης Αμβρόσιος ο οποίος θα παρουσιάσει τις λαϊκές γειτονιές που θα καταστρέψει η οργή του Κυρίου με πλημμύρες, σεισμούς και λοιμούς, λόγω της αθεΐας του Τσίπρα.
Ως απάντηση σε αυτή την πρωτοφανή επίθεση των κομμουνιστών στις παραδοσιακές αξίες, η Άννα Μισέλ θα προτείνει την επαναφορά του μέτρου του στρατάρχη Πάγκαλου για υποχρεωτικό μήκος φούστας κάτω από το γόνατο, τον διαχωρισμό των σχολείων σε θηλέων και αρρένων και την απαγόρευση των προγαμιαίων σχέσεων. Ο Μάκης Βορίδης θα εισηγηθεί την αναβίωση του νόμου 4000 περί τεντιμποϊσμού και την ανασύσταση της Εθνικής Οργάνωσης Νεολαίας του Ιωάννη Μεταξά.
Χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρία παραδοσιακών νανοβιονικών γιλέκων, Adonis Inc με έδρα τα Νησιά Κέιμαν.
- από το facebook του Δημήτρη Τσίρκα