ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Αποκαθήλωση...

Θλίψη σε πιάνει όταν περνάς έξω από το εξαόροφο κτίριο της Μιχαλακοπούλου 80 όπου στεγάζονταν τα γραφεία του πάλαι ποτέ κραταιού Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.
Η είσοδος του κτιρίου, που για να την διαβείς έπρεπε να περάσεις από 40 κύματα, είναι σκοτεινή με τα ρολά κατεβασμένα μέχρι τη μέση.
Οι  πινακίδες που σηματοδοτούσαν το τι ακριβώς στεγάζει το επιβλητικό κτίριο, δεν υπάρχουν, αποκαθηλώθηκαν.
Μόνο οι αχνές σκιές από τις ανάγλυφες επιγραφές ΤΟ ΒΗΜΑ, ΤΑ ΝΕΑ και IN.GR φανερώνουν πως εδώ κάποτε λειτουργούσε το πιο..
ισχυρό δημοσιογραφικό συγκρότημα. Αυτό που πολλοί θεωρούσαν πως ανέβαζε και κατέβαζε κυβερνήσεις. Αυτό στο οποίο καποτε ευχόσουν να δούλευες.
Τώρα το τελευταίο αφεντικό, ο έκπτωτος εκδότης, έχει εγκαταλείψει προ πολλού το πολυτελές γραφείο του στον 5ο όροφο του κτιρίου και αντιμετωπίζει δικαστικές περιπέτειες για δάνεια που δόθηκαν χωρίς επαρκείς εγγυήσεις. Ανάμεσα σε αυτά και δάνειο με το οποίο εξαγοράστηκε το κτίριο (φάντασμα πλέον)  της Μιχαλακοπούλου 80...