ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Φως ανθρωπιάς

Η ιστορική αθλητική εφημερίδα «Το Φως των Σπορ» ενισχύει την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής (ΕΠΣΔΑ) μετά την πρόσφατη τραγωδία στη Δυτική Αττική.
Το Φως των Σπορ με σύνθημα «Εβδομάδα για τη Δυτική Αττική» στηρίζει την ΕΠΣΔΑ, επίσημο φορέα του τοπικού πρωταθλήματος, προσφέροντας 0,20€ από κάθε πώληση φύλλου μέχρι και το Σάββατο 25 Νοεμβρίου.
Μια συμβολική κίνηση της εφημερίδας που με τη συνδρομή και των αναγνωστών της αποσκοπεί στην ενίσχυση της αποκατάστασης.. των αθλητικών εγκαταστάσεων της πληγείσας περιοχής.
Στα 62 χρόνια κυκλοφορίας του, το Φως στήριζε πάντοτε τους τοπικούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους, τα φυσικά φυτώρια για την εξέλιξη του ελληνικού ποδοσφαίρου, παρακολουθώντας στενά τις τοπικές διοργανώσεις και παρέχοντας ρεπορτάζ και καθημερινή ενημέρωση. Το Φως αισθάνεται μέλος της ποδοσφαιρικής οικογένειας των σωματείων Αθήνα – Πειραιά και με την πρωτοβουλία οικονομικής ενίσχυσης της ΕΠΣΔΑ σκοπός και ευχή όλων μας είναι να επανέλθει η ομαλότητα στην καθημερινή ζωή των κατοίκων της το συντομότερο δυνατό.