ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Ένα ευρώ, μία ζωή

Η ΕΡΤ θα φιλοξενήσει τον Μεγάλο Τηλεμαραθώνιο Αγάπης 2017 με θεματικό τίτλο «Ένα ευρώ, μία ζωή», που διοργανώνει η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της Unicef, τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 στις 18:00 από τη συχνότητα της ΕΡΤ2.Ο φετινός Τηλεμαραθώνιος έχει σκοπό να εξασφαλίσει χρήματα για την ιατροφαρμακευτική προστασία και τον εμβολιασμό όλων των παιδιών που βιώνουν το σκληρό πρόσωπο της φτώχειας.Κατά τη διάρκεια του Τηλεμαραθωνίου θα γίνουν απευθείας συνδέσεις με ιδιωτικούς τηλεοπτικούς και.. ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας και της Περιφέρειας.

****
Το COSMOTE HISTORY, με αφορμή τη συμπλήρωση 75 χρόνων από την ανατίναξη της Γέφυρας του Γοργοποτάμου (25η Νοεμβρίου του 1942),προβάλλει ανήμερα της επετείου το ντοκιμαντέρ Ιστορικές Επιδρομές: Η Γέφυρα του Γοργοποτάμου για την κορυφαία επιχείρηση κατά της γερμανικής κατοχής από τις ελληνικές αντιστασιακές δυνάμεις (Σάββατο 25/11, 21.00).
****
ΤH ΔΕΥΤΕΡΑ 27 Νοεμβρίου, στις 7.00 το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας του Δήμου Βόλου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με ομιλητρια την Μαίρη Μιχαηλίδου, που θα αποκαλύψει άγνωστες πλευρές της προσωπικότητας, αλλά και της μεταξύ τους φιλίας, των Σπύρου Παπαλουκά και Φώτη Κόντογλου . Η εκδήλωση περιλαμβάνει και έκθεση εμπλουτισμένη με έργα, από τις οικογενειακές συλλογές των απογόνων των Κόντογλου και Παπαλουκά και συνδιοργανώνεται από το φορέα πολιτισμού της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού «Μαγνήτων Κιβωτός, για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος» και το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας.

****
Η Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή (ΕΟΚΕ) επιθυμεί τη συμμετοχή ενός Έλληνα δημοσιογράφου σε σεμινάριο που διοργανώνεται για δημοσιογράφους και συμπίπτει με τη σύγκληση της ολομέλειας της ΕΟΚΕ και την απονομή του Βραβείου της Κοινωνίας των Πολιτών για το 2017, στις Βρυξέλλες από 6 έως 7 Δεκεμβρίου 2017. Ο δημοσιογράφος που θα θελήσει να συμμετάσχει πρέπει να στείλει την αίτηση συμμετοχής έως τις 27 Νοεμβρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση caroline.deketele@gopacom.eu. Τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής καλύπτονται. Για τη συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να απευθυνθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/Press_Seminar_Civil_Society_Prize_EESC .