ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Ασπρούλιας: Με χτύπησαν επειδή εργάζομαι στο SDNA

«Σήμερα εγώ, αύριο κάποιος άλλος. Κάτι πρέπει να γίνει...»

Για την επίθεση που δέχθηκε από φίλους του Ολυμπιακού χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μίλησε εκπομπή του στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Θανάσης Ασπρούλιας. Ο αρχισυντάκτης του SDNA ανέφερε:
«Δεν ήταν κάτι στημένο. Είναι ξεκάθαρο. Ο τύπος που τελικά με χτύπησε, ήταν απόλυτος κρετίνος γιατί παρασύρθηκε από τον όχλο. Όλοι οι υπόλοιποι που με προπηλάκιζαν δεν είχαν σκοπό να με χτυπήσουν, απλά να με τραμπουκίσουν. Αυτός ο πανίβλακας βλέποντας τους άλλους να με τραμπουκίζουν, βρήκε ευκαιρία κι έκανε αυτό που έκανε. Συνέβη ξεκάθαρα επειδή εργάζομαι στο SDNA. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους».
Ο Θανάσης Ασπρούλιας πρόσθεσε: «Στη δική μου περίπτωση είναι η δεύτερη φορά που συνέβη. Είχα μια ενέδρα κάτω από το σπίτι μου πριν κάποια χρόνια, με δύο καλόπαιδα πάνω σε μηχανές, που..
με χτύπησαν και μου είχαν πει ‘μη γράφεις’. Όσο δεν αντιδράς, είναι σαν να αισθάνεσαι ένοχος. Εγώ δεν αισθάνομαι ένοχος, αλλά περήφανος για το Μέσο που εργάζομαι κι έχω υπεύθυνη θέση. Όσο τις τρως και δεν μιλάς, αποθρασύνονται. Σήμερα είμαι εγώ, αύριο θα είναι κάποιος άλλος. Θεωρώ πως είναι χρέος, όλων ημών που πέφτουμε θύματα τέτοιων επιθέσεων, να τις καταγγέλλουμε».(πηγή: sdna)