ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Οταν ο Τράγκας έστειλε τον Χατζηνικολάου στο νοσοκομείο

Η απουσία του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο του Real FM πυροδότησε φήμες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του και κυρίως λόγω του σχολίου που έκανε ο Γιώργος Τράγκας στη δική του εκπομπή, ο οποίος είπε πως ο τηλεπαρουσιαστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
«Τον πήραν με ασθενοφόρο και γι' αυτό δεν θα κάνει εκπομπή» είπε ο υπερβολικός Τράγκας αλλά η φράση του αυτή πυροδότησε φήμες για πρόβλημα υγείας του Νίκου Χατζηνικολάου. Ακούστηκε και γράφτηκε ότι ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής και εκδότης, δεδομένου και του υπερβολικού φόρτου δουλειάς που είχε λόγω εκλογών σε ραδιόφωνο (Real fm), τηλεόραση (Star) και εφημεριδα (Real News), μεταφέρθηκε επειγόντως  με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο μετά το τέλος της χθεσινοβραδινής του εκπομπής στο Star, με συμπτώματα υπερκόπωσης.
Ο Χατζηνικολάου, που έγινε δέκτης και στα social media πολλών μηνυμάτων, έσπευσε με..
ανάρτησή του στο Twitter να ξεκαθαρίσει (απαντώντας και στον Γ. Τράγκα):  «Ούτε υπερκόπωση έπαθα, ούτε στο νοσοκομείο πήγα. Παρακαλούνται οι… συνάδελφοι που με εμφανίζουν ως ερείπιο να τιθασεύσουν τη φαντασία τους».

Y.Γ. Ο χαλκέντερος Χατζηνικολάου εμφανίστηκε κανονικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Star. Κάποιος παρατήρησε ότι ο παρουσιαστής «άσπρισε κι άλλο» και πως «παρά τα χαμόγελά του ήταν εμφανώς κουρασμένος»..