ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Γιατί ο Κουρής θέλει τον Χατζηνικολάου αρχηγό της ΝΔ

Τον παλιό ΟΝΝΕΔΙΤΗ Νίκο Χατζηνικολάου θέλει αρχηγό της ΝΔ ο συνέταιρός του Γ. Κουρής (Real group) και μάλιστα δεν διστάζει να το κάνει και πρωτοσέλιδο στην ημερήσια εφημερίδα του, την Kontranews.
«Δεν βαρεθήκατε ακόμη τους άχρηστους, τους άνεργους και τα ψοφίμια;» αναρωτιέται στον πρωτοσέλιδο τίτλο ο Κουρής που... περίμενε καλύτερη κυβέρνηση και τώρα απαιτεί: «Βάλτε αρχηγό στη ΝΔ τον Χατζηνικολάου»!..
Ο ίδιος ο εκδότης - δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου διέψευσε με τον δικό του τρόπο το πρωτοσέλιδο της kontranews μέσα από την εκπομπή του το πρωί της Τετάρτης στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.
Ο Χατζηνικολάου, που προφανώς θα είχε ενημερωθεί για το πρωτοσέλιδο της Kontranews και δεν θα έπεσε από τα σύνεφα βλέποντάς το ξαφνικά σήμερα, είπε στην εκπομπή του πως θεωεί ότι όσα γράφονται σήμερα στην εφημερίδα του Κουρή είναι καλοπροαίρετα και δεν έχουν σκοπό να θίξουν την αξιοπιστία του!..
Μάλιστα ο Χατζηνικολάου, είπε πως «ο συνάδελφος Γιώργος Τράγκας» του είπε αστειευόμενος πριν μπει στο στούντιο: «Πάμε Συγγρού;».
Ο συνέταιρος του Κουρή ανέφερε πως όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει δώσει καμία αφορμή για να δημιουργούνται τέτοιες εντυπώσεις. Ωστόσο το όνομα του Χατζηνικολάου ως υποψηφίου για την.. 
αρχηγία της ΝΔ ακούγεται εδώ και πολύ καιρό: διαβάστε τι έγραφαν οι zoornalistas τον Οκτώβριο του 2012 στην ανάρτηση με τίτλο: Ποιοι φοβούνται τον Χατζηνικολάου) και τον Ιανουάριο του 2015
Διαδοχή στη ΝΔ: μύλος με την εμπλοκή του ονόματος Χατζηνικολάου.
 Ο Χατζηνικολάου αναφερόμενος στο δημοσίευμα της Kontra News ξεκαθάρισε:
«Θα επαναλάβω για πολλοστή φορά πως δεν με ενδιαφέρει η πολιτική. Θα μείνω στη δουλειά μου. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με ταυτίζει με κανένα πολιτικό κόμμα. Δεν έχω δώσει δικαίωμα από το 1983 που ξεκίνησα την δημοσιογραφία. Προσπαθώ, κόντρα στα συναισθήματά του να κρατιέμαι έξω από όσα λέγονται και γράφονται, προσπαθώ να κάνω αντικειμενικά τη δουλειά μου.
Η ταύτιση με κάποιο κόμμα, δεν μου κάνει καλό. Όποιος το επιχειρεί, να το σκέφτεται διπλά.
Δεν έχω δώσει ποτέ αφορμή. Το δημοσίευμα της Kontra News είναι γραμμένο με καλές προθέσεις. Με τον εκδότη συνδέομαι με φιλία, με αγάπη. Το δημοσίευμα το διαψεύδω κατηγορηματικά. Τελεία και παύλα»
.

Υ.Γ. Τραβάτε με κι ας κλαίω.. Κι όπως ειπε μια παλιά νεοδημοκράτισσα «ο Νίκος θα ηταν μια χαρά για αρχηγός της ΝΔ. Και αγαπητός και αποδεκτός από τον κόσμο είναι. Επίσης είναι σοβαρός και όμορφος»!