ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Θέμα (Δέλτα) Καμμένου έθεσε ο Τσίπρας στον «σύντροφο» Πάνο

Προς επίρρωσιν των όσων έγραφαν οι zoornalistas για τις αντιδράσεις σχετικά με την υπουργοποίηση του Δημήτρη Καμμένου (ΕΔΩ), έρχονται  στο φως πληροφορίες ότι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ανέλαβε πρωτοβουλία για την επίλυση του ζητήματος.
Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, στον οποίο ο πρωθυπουργός έθεσε το ζήτημα με τα ρατσιστικά και ομοφοβικά σχόλια που έχει κατά καιρούς αναρτήσει στο Twitter, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, ο Δημήτρης Καμμένος.
Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον Πάνο Καμμένο να διερευνήσει τη γνησιότητα των «tweets» και, αν αυτά είναι αυθεντικά, κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρουν ότι αυτό δεν μπορεί να συνάδει..
με τις αξίες και την ηθική της συγκυβέρνησης.
Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ζητήθηκε από τον Πάνο Καμμένο, στην περίπτωση που είναι γνήσια τα tweets, να δει και το ενδεχόμενο αντικατάστασής του υφυπουργού.