ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Ποιος είναι ρε παιδιά αυτός ο Πετσίτης;

«Ποιος είναι ρε παιδιά αυτός ο Πετσίτης που έπεσε μέσα στα αποτελέσματα;» Αυτό αναρωτιόντουσαν όσοι διάβασαν το χθεσινό παραπολιτικό της εφημερίδας Τα Νεα και είδαν το σημείωμα (στο γραφείο του Τσίπρα στην Κουμουνδούρου) όπου είχαν καταγραφεί οι εκτιμήσεις για τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. Το όνομα  Πετσίτης βρισκόταν δίπλα στα προγνωστικά   και ήταν αυτός που  είδε τη διαφορά στις επτά μονάδες και μάλιστα εκεί ακριβώς που πήγαν τα δύο κόμματα: έδινε τη ΝΔ στο 28% και τον ΣΥΡΙΖΑ στο 35%.
Οπως διακρίνεται από το σημείωμα ο Τσίπρας ήταν πιο προσεκτικός: έδινε στον ΣΥΡΙΖΑ 32,5% και στη ΝΔ 29,5%, ενώ ο Σακελλαρίδης ήταν λίγο πιο κοντά στην τελική διαφορά, δίνοντας 33% και 29% αντιστοιχα.
Ακόμη πιο κοντά στη διαφορά ήταν ο Μιχόπουλος, ο οποίος όμως έμεινε μακριά από τα τελικά..
ποσοστά, αφού έβλεπε τον ΣΥΡΙΖΑ στο 31% και τη ΝΔ στο 26%.
Δεν διακρίνεται (λόγω χαρτοπετσέτας) τι έδιναν στον ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Παππάς και ο Αλέκος Φλαμπουράρης, αλλά αμφότεροι έβλεπαν τη ΝΔ στο 29%.

Υ.Γ1 Μετά από τον σχετικό θόρυβο κυκλοφόρησε στο διδίκτυο πως ο (Μανώλης) Πετσίτης είναι, λέει, συνεργάτης και παλιός συμμαθητής του Νίκου Παππά και ήταν μαζί με αυτούς που ανέμεναν στην Κουμουνδούρου τα αποτελέσματα των exit polls.

Υ.Γ.2  Κάποιοι, που ισχυρίζονται πως είναι περισσότερο ενημερωμένοι, είπαν πως το «Πετσίτης» είναι το χαϊδευτικό όνομα του Δημήτρη Τσίπρα, αδελφού του πρωθυπουργού!..