ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Νέα απόπειρα τρομοκράτησης αθλητικών συντακτών

O ΠΣΑΤ καταδικάζει τις πράξεις βίας εναντίον του Θανάση Ασπρούλια και του Αρη Γάτα

Νέες πράξεις βίας εναντίον αθλητικών συντακτών υποχρέωσαν εκ νέου τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) να εκδώσει ανακοινωσεις καλώντας τα αρμόδια όργανα της πολιτείας να επιληφθούν των σοβαρότατων καταγγελλιών που στόχο έχουν να πλήξουν την ελευθεροτυπία και να εκφοβίσουν τους εκπροσώπους του Τύπου.
Συγκεκριμένα ο ΠΣΑΤ  καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε χθες το απόγευμα το μέλος του Διοικητικού του Συμβουλίου του Συλλόγου, Θανάσης Ασπρούλιας  (αρχισυντάκτης του sdna.gr), στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος από οπαδό που έφερε διακριτικά μεγάλης ΠΑΕ (σσ του Ολυμπιακού).
Ο Θ. Ασπρούλιας επέστρεφε από το Λιλ όπου κάλυπτε το Ευρωμπάσκετ και είχε την “ατυχία” να συναντηθεί με οπαδούς που βρέθηκαν εκείνη την ώρα στο αεροδρόμιο και οι οποίοι του επιτέθηκαν φραστικά και ένας εξ αυτών τον κλώτσησε στον αστράγαλο.
Το επεισόδιο συνέβη μπροστά σε αρκετούς μάρτυρες και ως εκ τούτου ο ΠΣΑΤ καλεί τις..
αστυνομικές αρχές και άλλη αρμόδια αρχή να προχωρήσουν άμεσα στη διερεύνηση του ως άνω σοβαρού περιστατικού.
Επίσης το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις πράξεις βίας εναντίον του αθλητικού συντάκτη και μέλος του Συνδέσμου, Άρη Γάτα, όπως ο ίδιος καταγγέλλει με επιστολή του.
Η πρόκληση ζημιών στο αυτοκίνητο του Αρη Γάτα και πολύ περισσότερο η εκτόξευση απειλών εναντίον του ιδίου και της οικογένειάς του, αποτελούν πράξεις που δεν μπορούν να μείνουν απλώς στο επίπεδο της απλής καταγγελίας. Tο Δ.Σ. Του ΠΣΑΤ καλεί τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας να επιληφθούν του σοβαρού αυτού ζητήματος και δηλώνει ότι συμπαρίσταται στον Αρη Γάτα, στην προσπάθεια να αποκαλυφθούν και τιμωρηθούν οι ένοχοι των συγκεκριμένων πράξεων βίας.