ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

«Ε, Ραχήλ είναι αυτή...».

Θυμηδία μαθαίνουμε ότι προκάλεσε σε όσους γνωρίζουν «πρόσωπα και πράγματα» η ραδιοφωνική αναφορά της Ραχήλ Μακρή στον Γιάννη Δραγασάκη.
Σύμφωνα με την άλλοτε βουλευτή Κοζάνης, ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έχει... εγκαταλείψει την απλότητα, χρησιμοποιώντας πλέον «θωρακισμένες Mercedes».
Γνώστες προσώπων και καταστάσεων μας ενημέρωσαν όμως ότι ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης όχι μόνο δεν χρησιμοποιεί θωρακισμένο αυτοκίνητο, αλλά ούτε καν μάρκας Mercedes. Για την ακρίβεια μάθαμε μετακινείται με μία κοινή BMW εμπορικής αξίας κοντά στις 8.000 ευρώ! Όταν οι ίδιοι άνθρωποι ρωτήθηκαν για την παραπληροφόρηση, αρκέστηκαν να απαντήσουν «ε, Ραχήλ είναι αυτή...».
Αξίζει να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητο του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης βρίσκεται, άδικα.. απ' ό,τι φαίνεται και πάλι, στο στόχαστρο. Κάποια στιγμή, στην πρώτη θητεία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είχε διαδοθεί η φήμη ότι το όχημα που χρησιμοποιούσε ο Γιάννης Δραγασάκης ήταν η περιβόητη BMW που είχε στο παρελθόν ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Η διάψευση τότε από την πλευρά της Αντιπροεδρίας ήταν άμεση, με αποτέλεσμα ο θησαυρός γρήγορα να αποδειχθεί... άνθρακες. Η Ραχήλ Μακρή φαίνεται ότι δεν πρόσεξε και πάτησε τη μπανανόφλουδα.

πηγή: matrix24 (το είδαμε στο nonews)