ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Επιμένουν «τοξικά» καναλάρχες και εκδότες

Nα γιατί βυθίστηκαν τηλεθεάσεις και κυκλοφορίες

Πολέμησαν επί 4 χρόνια λυσσαλέα τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα και στήριξαν επίσης λυσσαλέα όλο το φθαρμένο πολιτικό σύστημα. Τι κατάφεραν; Είδαν τις κυκλοφορίες και τις τηλεθεάσεις τους να βυθίζονται σε πρωτοφανή επίπεδα και όμως επιμένουν ακόμη!
Ο Γιάννης Πρετεντέρης για 4 χρόνια εμμονικά, σε καθημερινή βάση ασχολείται αποκλειστικά με την κριτική και λοιδορία του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του… Ενώ «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ» στα οποία αρθρογραφεί σημειώνουν το ένα αρνητικό ρεκόρ κυκλοφορίας μετά το άλλο… Την ίδια ώρα η εκπομπή του στο MEGA σημειώνει μονοψήφιες τηλεθεάσεις, υφίσταται ένα εξουθενωτικό εμπάργκο και επιμένει χωρίς να αλλάζει τροπάριο (όχι άποψη, αλλά να δει που έχει κάνει λάθος), και με βάση τα χθεσινοβραδινά τεκταινόμενα προκύπτει ότι θα συνεχίσει μέχρι τέλους!
Το ίδιο όμως συμβαίνει και με τους υπόλοιπους. Ο ΣΚΑΙ έχοντας ρίξει όλο του το βάρος στην.. ενημέρωση και με συγκεκριμένη στόχευση, κινείται σε εξαιρετικά χαμηλές τηλεθεάσεις… Ωστόσο, χαρακτηριστική περίπτωση είναι το ραδιόφωνό του ομίλου που έχει χάσει τη δυναμική του… Παρόλα αυτά στο Φάληρο επιμένουν «Κράτα ΔΝΤ», ενώ on camera κάποιοι (βλέπε παρακάτω το βίντεο με τα καραγκιοζιλίκια του Μπογδάνου) βάζουν τα κλάματα επειδή κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ!
Αντίστοιχα κινούνται και στον ΑΝΤ1 που επίσης ασκεί λυσσαλέα κριτική στην κυβέρνηση Τσίπρα. Σε αντίθεση με τον ALPHA που τα τελευταία χρόνια φροντίζει να κρατά τις ισορροπίες.
Κατά τα άλλα, σε τοπικό επίπεδο το ACTION 24 προσπάθησε να μπει σφήνα στην τηλεοπτική ενημέρωση με σχεδόν full 24ωρο ενημερωτικό πρόγραμμα και με εξαίρεση τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, «χόρευε» σε άκρως αντικυβερνητικούς ρυθμούς. Ωστόσο, το συγκεκριμένο κανάλι φαίνεται να αντιμετωπίζει στρατηγικό πρόβλημα, δεδομένης της πολυετούς φιλικής σχέσης του ιδιοκτήτη του με την πρώην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, αλλά και με ένα κομμάτι της ΝΔ. Έτσι, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, εκτός πολιτικού παιχνιδιού και τη ΝΔ ακέφαλη και παραζαλισμένη και τον Αλέξη Τσίπρα απόλυτο κυρίαρχο, είναι ζητούμενο το πώς θα κινηθεί το επόμενο διάστημα…
Μεγάλος κερδισμένος είναι ο Γιώργος Κουρής που από το KONTRA, εφημερίδα και τηλεόραση, έχει ταχθεί στο πλευρό της κυβέρνησης Τσίπρα και ανήκει στους κερδισμένους των media… Αναμφισβήτητα πρόκειται για case study!
- πηγή: enimerosi24

Δείτε και τα καραγκιοζιλίκια του Μπογάνου: