ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Στον πάτο ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1

Ειλικρινής απορία: δεν τα ενδιαφέρει τα κανάλια η τηλεθέαση; Και αναρωτιέμαι, είναι λιγότερη σημαντική αυτή από την εξυπηρέτηση των πολιτικών τους σκοπιμοτήτων;
Ο κόσμος λοιπόν γύρισε την πλάτη στους δύο τηλεοπτικούς σταθμούς που έφτασαν στα... άκρα της προπαγάνδας την εβδομάδα πριν το δημοψήφισμα. Στον ΣΚΑΪ και τον ΑΝΤ1.
Τελευταίοι ήταν τη βραδιά των εκλογών, 8,5% μόλις ο ΑΝΤ1 και 8,6% ο ΣΚΑΪ, μπορεί να τους πέρασε ακόμα και το Nickelodeon που δείχνει κινούμενα σχέδια για πιτσιρικάδες.
Νικητής το Star και, βασικά, ο Νίκος Χατζηνικολάου με 19,7%. Έχει κρατήσει καλή στάση όλα ετούτα τα ζόρικα χρόνια ο Χατζηνικολάου, έξυπνος, παίζει με το σύστημα χωρίς να τον «τρώει» αυτό.
Στη δεύτερη θέση ήταν το Mega με 15%· κράτησε.
Την έκπληξη την έκανε όμως η ΕΡΤ 1 που βγήκε 3η με 13,3%. Πάνος Χαρίτος και Αντώνης..
Αλαφογιώργος κερδίζουν την εμπιστοσύνη του κόσμου. Και είναι αλήθεια πως η ΕΡΤ ήταν η πιο αντικειμενική τηλεόραση την εβδομάδα πριν το δημοψήφισμα.
Στους χαμένους και ο Alpha και η Έλλη Στάη που βγήκαν 4οι με 12,1% όταν μέχρι και την προηγούμενη εκλογική βραδιά, εκείνη του Ιανουαρίου, πάλευαν με τον Νίκο Χατζηνικολάου για την πρωτιά. Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο το γεγονός πως τις τελευταίες ημέρες η Έλλη Στάη έμοιαζε να χάνει λίγο την ψυχραιμία της, κάτι που ξένισε τον κόσμο. 

Δημήτρης Κανελλόπουλος (efsyn)