ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Σπίτι του Γιούνκερ η Ευρώπη, κυρία Σπυράκη;

 (ΒΙΝΤΕΟ)

"...και εσείς πρόεδρε της Κομισιόν έχετε καθήκον να εξαντλήσετε κάθε περιθώριο, ώστε η Ελλάδα να μείνει στο σπίτι σας" άλλη μια επική φράση της Μαρίας Σπυράκη, ευρωβουλευτού της Ν.Δ. που εκλιπαρεί τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
Πόσο ποιο ξεκάθαρα να μας το πουν στη Ν.Δ. ότι θεωρούν την Ευρώπη, σπίτι του κ. Γιούνκερ και την Ελλάδα κατοικίδιο; Άρα δικαιούνται να κάνουν ότι θέλουν πετώντας έξω όποιον θέλουν και όποτε θέλουν. Να διορίζουν κυβερνήσεις τεχνοκρατών, όταν δεν τους βολεύουν οι νόμιμα εκλεγμένες κυβερνήσεις των χωρών; Δεν είναι μόνο η απόλυτη ταύτιση με τις απόψεις των δανειστών,..
αλλά μαρτυρά την εθελόδουλη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και το πώς αντιλαμβάνεται το συμφέρον της χώρας.
Ευτυχώς  ήταν η φωνή του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μ. Γλέζου που καταχειροκροτήθηκε αντηχώντας τις δικές μας αντιλήψεις περί Ευρώπης στην τελευταία τοποθέτησή του στο Ευρωκοινοβούλιο, που βροντοφώναξε κάνοντας το ακροατήριο να ανατριχιάσει: «Η Ευρώπη είναι γέννημα της Ελλάδας. Δεν σας τη χαρίζουμε την Ευρώπη».


Κατ. Μπρ. (avgi.gr)