ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Οι μιντιάρχες βρήκαν και «άλλοθι» για να μην πληρώνουν...

Ηταν στραβό το κλήμα, τόφαγε κι ο γάιδαρος... Ο λόγος για την μη καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους στο χώρο των ΜΜΕ και τις περικοπές που σχεδιάζουν οι περισσότεροι μιντιάρχες με «ισχυρό άλλοθι» την τραπεζική αργία και την «κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην οποία έχει περιέλθει η χώρα»...
Ενδεικτικά, όπως γράφουν οι Τυπολογίες, οι εργαζόμενοι στο “Εθνος” και στο “Έθνος της Κυριακής” ζητούν την άμεση ενεργοποίηση της προηγούμενης απόφασης του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ για προκήρυξη απεργίας στον Πήγασο του Φώτη Μπόμπολα, εξαιτίας της μη καταβολής δεδουλευμένων τους.
Την ίδια ώρα οι εκδότες του “Ελεύθερου Τύπου”, Δημήτρης Μπενέκος και Αλέξανδρος Σκαναβής παρουσίασαν σχέδιο «εκτάκτου ανάγκης» για μείωση του μισθολογικού κόστους  κατά 45% για..
  τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο, με ταυτόχρονη μείωση σελίδων, ενθέτων και περιοδικών. (διαβάστε περισσότερα στις typologies ΕΔΩ)