ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Σάλος με την αποχώρηση(;) της Έλλης Στάη από τον Alpha

Μένει ή φεύγει η σιδηρά κυρία;

Ο ομηρικός της καβγάς στον αέρα της εκπομπής το βράδυ της Κυριακής έγινε viral. Λίγες ώρες αργότερα, η Έλλη Στάη τράβηξε και πάλι τα βλέμματα λόγω της έντονης φημολογίας ότι αποχώρησε από τον Alpha, ύστερα από απαίτηση των υπευθύνων του καναλιού. Τι ισχύει, όμως;
Έπειτα από επικοινωνία με υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού της Κάντζας και με άτομο από το στενό περιβάλλον της δημοσιογράφου, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Όπως ανέφεραν, δεν έχει προκύψει κάτι και δεν γνωρίζουν από πού διέρρευσε η εν λόγω είδηση.
Η σιδηρά κυρία της ενημέρωσης, όπως όλα δείχνουν, θα βρίσκεται στο πόστο της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού για το σχολιασμό των πολιτικών εξελίξεων.
Με αυτό τον τρόπο θα μπει και επίσημα μία τελεία στις φήμες που την ήθελαν να φεύγει από το..
δυναμικό του Alpha, τόσο λόγω της χαμηλής τηλεθέασης της εκπομπής της Κυριακής που αφορούσε στο δημοψήφισμα όσο και λόγω του τσακωμού της με το Γιώργο Κατρούγκαλο.
- από το koolnews

UPD Η Ελλη Στάη εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και σχολίασε τις εξελίξεις  από τις εγκαταστάσεις του σάιτ The Toc του οποίου είναι διαχειρίστρια.