ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Κάγκελα παντού (ξανά) από τον Πανούση!

 * Αντικαταστάθηκε τη νύχτα ο Γιάννης Πανούσης από την κυβέρνηση γιατί είχε τοποθετηθεί στην κυβέρνηση ως υπουργός και όχι ως αρθογράφος των «Νέων» για να γράφει φλογερά άρθρα κατά της Αριστεράς.
* Με το άρθρο του ο Γιάννης Πανούσης χαρακτηρίζει ούτε λίγο ούτε πολύ αντιεξουσιαστή τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, που θα μπουκάρει στη Βουλή.
* Ο κ. Τσίπρας κατόπιν τούτων έκανε την πρώτη αντικατάσταση υπουργού πρώτη φορά Αριστερά.
Εδωσε λοιπόν πόδι στον Γιάννη Πανούση και του είπε να πάει στον ΔΟΛ να εργαστεί γιατί το πρωτοσέλιδο άρθρο του ήταν εναντίον του, όμως πολύ καλά γραμμένο και διαβαστερό.
* Για αντικαταστάτες συζητήθηκαν δύο ονόματα. Το πρώτο ήταν του Φώτη Κουβέλη που περιμένουν πώς και πώς στον ΣΥΡΙΖΑ να τον αξιοποιήσουν μετά την προσέγγισή τους.
* Το ντιλ δεν προχώρησε όμως γιατί ο Κουβέλης ήθελε αναπληρωτή υπουργό τον..
Γρηγόρη Ψαριανό από το Ποτάμι, οπότε μπερδεύτηκε το πράγμα.
* Δεύτερη λύση η οποία και επιλέχθηκε τελικά είναι ο γνωστός σατιρικός καλλιτέχνης Τζίμης Πανούσης, που πρώτη φορά Αριστερά δεν τον λες. Αλλά εδώ υπάρχει ο Καμμένος, στον Τζιμάκο θα κολλήσουμε;
* Εχει επίσης το ίδιο επώνυμο ο Τζίμης Πανούσης με τον Γιάννη Πανούση, διαφορετικές όμως ιδέες γιατί αυτός λέει και τραγουδάει «Κάγκελα παντού».
* Ορκίζεται λοιπόν τη Δευτέρα ο Τζίμης Πανούσης και ξεκινάει το έργο του με τον κωδικό «Κάγκελα παντού», αρχής γενομένης από τη Βουλή όπου τοποθετούνται πάλι τα κάγκελα από τον νέο υπουργό.

Λάκης Μπέλλος