ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Μαφιόζικη απόπειρα κατά παρουσιάστριας ειδήσεων!

Θρίλερ με την υπόθεση γνωστής ελληνίδας δημοσιογράφου που άγνωστοι προσπάθησαν να σκοτώσουν με μαφιόζικο τρόπο ωστε να φανεί σαν ατύχημα!
Σύμφωνα με πληροφορίες η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού, πριν μερικές ημέρες, είχε ατύχημα με το αυτοκίνητό της, όταν «έσπασαν» τα φρένα. Από τον έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι κάποιοι είχαν κόψει με φαλτσέτα το σωληνάκι με το υγρό φρένων κοντά στον ένα τροχό!
Σύμφωνα με τους πραγματογνώμονες ο δράστης ήταν «επαγγελματίας» καθώς φρόντισε το κόψιμο να είναι τέτοιο ώστε όταν ξεκινήσει το αυτοκίνητο να μην φανεί ότι έχει πρόβλημα και στη συνέχεια όταν θα ανέπτυσσε ταχύτητα να έμενε ξαφνικά από υγρά και τα φρένα να μην μπορούν να υπακούσουν.
Πράγματι ενώ η παρουσιάστρια κατευθυνόταν προς τον τηλεοπτικό σταθμό.. που εργαζόταν, τα φρένα του αυτοκινήτου «άδειασαν». Ευτυχώς στην θέση του οδηγού δεν ήταν η ίδια, αλλά ο αρραβωνιαστικός της, έμπειρος οδηγός, ο οποίος κατάφερε να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο.
Η υπόθεση, όπως γράφει το protothema.gr, καταγγέλθηκε στην Δικαιοσύνη και η αρμόδια εισαγγελέας άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως κατά αγνώστων και ανατέθηκε στην Ασφάλεια Πειραιά να διεξάγει την έρευνα.
Η δημοσιογράφος εργάζεται στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση τα τελευταία 20 χρόνια και σήμερα  παρουσιάζει δελτία ειδήσεων σε ένα εκ των μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών της χώρας.