ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Τι τραγουδούν τώρα στα «Νέα»

Θυμάστε το πρωτοσέλιδο λέι άουτ που είχαν «Τα Νέα» και «Το Βήμα» αμέσως μετά την εκλογική νίκη του Σύριζα; Εκείνο το λέι άουτ που σου έφερνε στο μυαλό και τραγουδούσες το «Βάλε το κόκκινο φουστάνι, εκείνο που σε κάνει να μοιάζεις πυρκαγιά».
Τώρα το πράγμα άλλαξε. Άλλωστε εδώ και δεκαετίας όλα, όλο αλλάζουν στη Μιχαλακοπούλου και παλιότερα στη Χρήστου Λαδά. Και εσχάτως οι χρωματική αισθητική των πρωτοσέλιδων ευθυγραμμίζεται με την κατεύθυνση της πολιτικής γραμμής που μετακινείται σαν τα νερά του Ευρίπου.
Έτσι πλέον κυριαρχεί διαφορετικό χρώμα στις πρώτες σελίδες, με αποκορύφωμα τη σημερινή έκδοση των «Νέων». Τα οποία καθημερινά επιτίθενται από παντού (από το πρωτοσέλιδο άρθρο, από το οπισθόφυλλο, από τις εσωτερικές σελίδες) στο κυβερνητικό όλον. Το φάσμα των  επιθέσεων..
  αρχίζει από τους «ακροδεξιούς ΑΝ.ΕΛ» έως τα ροζέ ή στα κατακόκκινα στελέχη της κυβέρνησης. Πάει το μετεκλογικό κόκκινο, εξαφανίστηκε! Τώρα το τραγούδι και ο στίχος άλλαξαν: «Μπλε μπλε μπλε, μπλε μπλε μπλε, πώς του παν’ καλέ τα μπλε»!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Τώρα που το βλέπω, το μόνο σταθερό στο πρωτοσέλιδο (και στη γραμμή) των «Νέων», κόκκινων ή μπλε, είναι η διαφήμιση της Τράπεζας Πειραιώς στα κατωπόδαρα.

- από το harddog