ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Κυρία Τρέμη σας θαυμάζω

Πιο «κίτρινο» δεν μπορούσε να είναι το δελτίο ειδήσεων του Mega, την περασμέη Παρασκευή το βράδυ. Και είναι τόσο εύκολο να «ξεσκίσεις» τη Βίκυ Σταμάτη... 
Αλλά όλα κι όλα: η Όλγα Τρέμη είναι μοναδική. Και ξέρει να εξαντλεί τη δημοσιογραφική της αυστηρότητα σε θέματα όπως η απόδραση της Βίκυς Σταμάτη. «Πως βρέθηκε ξεκλείδωτο το λουκέτο;» ρωτούσε επανειλημμένα το δικηγόρο Φραγκίσκο Ραγκούση, σε μία 11λεπτη μνημειώδη συνέντευξη. «Ποια η θέση της Σταμάτη για το λουκέτο;» ρωτούσε η ανακρίτρια, συγγνώμη η δημοσιογράφος ήθελα να πω. «Από τη μάντρα πως μπόρεσε να περάσει;» και «υπάρχει η πιθανότητα να σκαρφάλωσε στο μαντρότοιχο;».
Προηγουμένως είχαν δείξει ένα εμπνευσμένο ρεπορτάζ (ρεπορτάζ;) της Σοφίας Φασουλάκη (συγχαρητήρια!) με τίτλο «Από το Four Seasons στους τέσσερις τοίχους», πασπαλισμένο με... lounge μουσική και μότο του στυλ, «από τη χλιδάτη ζωή και την πολυτέλεια στο Δρομοκαΐτειο». Να μας λέει για τα κρόσια του καναπέ της Σταμάτη και για τα ακριβά της γούστα. Και να μας δείχνει στιγμιότυπα από το μυθικό γάμο του ζεύγους Τζοχατζόπουλου.
Ευτυχώς που η Όλγα Τρέμη δεν έχει καμία σχέση με όλα ετούτα, κυρία αληθινή. Ασκεί υψηλής ποιότητας δημοσιογραφία, δεν αφήνει καμία ψυχικά ασθενή να μην τη στηλιτεύει και να την ελέγχει ενδελεχώς.
Μαθήματα δημοσιογραφίας, κυρία Τρέμη σας θαυμάζω!

Δημήτρης Κανελλόπουλος (Εφσυν)