ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Επιστρέφει ο «βασικός μέτοχος» για τα κανάλια

Τι έγραφαν οι zoornalistas για τα ραντεβού Παππά - Ρουσόπουλου στο Ψυχικό και τι είπε ο Ν. Βούτσης

Tίποτε λοιπόν δεν είναι τυχαίο όπως έγραφαν οι zoornalistas σχετικά με τα ραντεβού, στα καφέ του Ψυχικού, του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά με τον Θοδωρή Ρουσόπουλο (ΕΔΩ)...
Τώρα ήταν η σειρά του υπουργού Εσωτερικών Νίκου Βούτση ο οποίος κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, άνοιξε και ζήτημα επαναφοράς του «βασικού μετόχου» υποστηρίζοντας ότι «το ιδιοκτησιακό καθεστώς, τα ασυμβίβαστα ο βασικός μέτοχος πρέπει να συζητηθούν».
«Πόσες συχνότητες χωρά η Ελλάδα που να είναι βιώσιμες;» αναρωτήθηκε ο κ. Βούτσης για να..
απαντήσει ο ίδιος: «Δύο, δυόμιση, τρείς! Όχι πάντως οκτώ ή επτά. Στις συχνότητες αυτές εξέχοντα ρόλο θα έχει η δημόσια τηλεόραση. Όλες οι συζητήσεις που έχουν γίνει και σε αναλογικό και ψηφιακό φάσμα δεν προέβλεπαν κάτι τέτοιο».
Αναφορικά με το «λουκέτο» στην ΕΡΤ υποστήριξε πως ήταν ένα μεγάλο ντιλ, ένα μεγάλο δώρο προς τα ιδιωτικά κανάλια. «Ηταν οι εμμονές του Αντώνη Σαμαρά... Το μαύρο ήταν ένα δώρο μια σχέση συναλλαγής που αναπτύχθηκε ανάμεσα στη τρικομματική κυβέρνηση και τους ιδιωτικούς σταθμούς» είπε χαρακτηριστικά ο Ν. Βούτσης..