ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Οι Ριζαυγίτες

Την επιστροφή στις ρίζες ενός σκοτεινού μέλλοντος οραματίζονται στα υπόγεια της γαλάζιας πολυκατοικίας οι «καλοί Έλληνες» του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος.
Χέρι-χέρι με τον στρατό, την αστυνομία και την εκκλησία ετοιμάζουν το ύστατο ανάχωμα στην κομμουνιστική επέλαση, όπως λένε. Δημιουργούν την πολυπόθητη σοβαρή Χρυσή Αυγή, που τόσος τηλεοπτικός χρόνος καταναλώθηκε στο παρελθόν για χάρη της. Και αφού η συμμορία του Μιχαλολιάκου επιτέλεσε το πολιτικό και κοινωνικό έργο της και τέθηκε αναγκαστικά στο σωφρονιστικό περιθώριο, ήρθε η ώρα που το σύστημα έχει την ανάγκη της μετεξέλιξης του μορφώματος.
Αυτή τη φορά οι ανάγκες και οι συνθήκες απαιτούν τη δημιουργία ενός νέου ακροδεξιού φορέα που θα λειτουργήσει ως εξωκοινοβουλευτικός αποδέκτης άστεγων ψηφοφόρων και ταυτόχρονα θα..
παίξει τον ρόλο της κοινοβουλευτικής κολυμβήθρας του Σιλωάμ για ορισμένους ανανήψαντες βουλευτές της Χ.Α. Μια κολυμβήθρα που ίσως καταστεί απαραίτητη στο εγχείρημα της συγκέντρωσης των 180 βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Οι «Ρίζες» του πρώην πυρηνάρχη του Μαξίμου αποτελούν μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για έναν μικρό αριθμό βουλευτών της Χ.Α. που βρίσκονται εκτός Κορυδαλλού ώστε όχι μόνο να μην διαβούν το κατώφλι των φυλακών, αλλά αντιθέτως να επιστρέψουν στη θαλπωρή της πολυκατοικίας έστω και στο υπόγειο. Ακολουθώντας μια μακρά παράδοση δεκαετιών κοινοβουλευτικής ενσωμάτωσης σταγονιδίων κάθε μορφής η γαλάζια πολυκατοικία είναι για μια ακόμη φορά έτοιμη να δώσει πιστοποιητικά ένταξης στη δεξιά πτέρυγα του συνταγματικού τόξου στους μελλοντικούς «Ριζαυγίτες» νομιμοποιώντας διά της πλαγίας οδού την ψήφο των μεταμελημένων βουλευτών της συμμορίας των ναζί.
Ο Τάκης Μπαλτάκος είναι πρόθυμος όχι μόνο να επανορθώσει τη ζημιά που προκάλεσε στο προφίλ του πολιτικού του ειδώλου, αλλά είναι έτοιμος να βγάλει και από το πλειοψηφικό αδιέξοδο τον Αντώνη Σαμαρά προσφέροντάς του μέσω των "Ριζών" τις ψήφους τουλάχιστον δύο αναβαπτισμένων βουλευτών που βρίσκονται ήδη με το ένα πόδι εκτός Χ.Α. αναζητώντας νέα πολιτική στέγη. Με οδηγό το παράδειγμα του Μ. Βορίδη, που από φιλοχουντικό σταγονίδιο μεταμορφώθηκε, μέσω του κόμματος των off shore και με τη βοήθεια των ΜΜΕ, σε δελφίνο της Ν.Δ., έτσι και σήμερα οι "Ρίζες" του Τ. Μπαλτάκου φιλοδοξούν να αποτελέσουν με τη συνδρομή και ορισμένων «ανεξάρτητων» το κοινοβουλευτικό πλυντήριο για μια χρήσιμη δεξιά συνιστώσα που θα περιέχει και «Ριζαυγίτες»...