ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Η προφητεία του Κωστόπουλου

«Ήμουν έξω από ένα εστιατόριο και βλέπω να κάθονται μαζί ο Λάτσιος, ο Μπούτος, ο Λοΐζος Ξενόπουλος και ο Καλημέρης. Πολύ φοβάμαι ότι θα είναι ένα κανάλι του χρόνου, έτσι όπως τους είδα». Με τα προφητικά αυτά λόγια ο Πέτρος Κωστόπουλος περιέγραφε πέρυσι τον Απρίλιο από την πρωινή εκπομπή του MEGA την εμπειρία του από τις Κάννες που εκείνες τις ημέρες παρουσιάζονταν στους ανθρώπους της τηλεόρασης τα καινούργια τηλεοπτικά προϊόντα!
Με εξαίρεση λοιπόν τον διευθυντή προγράμματος του μεγάλου καναλιού, τα υπόλοιπα τρία στελέχη τελικά – όπως προέβλεψε ο Πέτρος Κωστόπουλος, σε λιγότερο από έναν μήνα θα μοιράζονται την ίδια τηλεοπτική στέγη! Ο Θοδωρής Κυριακού κατάφερε να συγκεντρώσει στον ΑΝΤ1 την dream team της ελληνικής τηλεόρασης, προκαλώντας εκνευρισμό στους «αντιπάλους» του!
Η κίνηση του αντιπροέδρου του ομίλου ΑΝΤ1 χαρακτηρίζεται ως υψηλού ρίσκου, δεδομένου ότι η συνύπαρξη Λάτσιου, Μπούτου, Καλημέρη, μπορεί να αποδειχθεί εκρηκτική στην περίπτωση που οι αρμοδιότητες του ενός εμπλέκονται με του άλλου! Διότι ανεξάρτητα από τις εμφανίσεις τους που.. 
έχουν πυκνώσει τις τελευταίες ημέρες – κυρίως σε ντουέτα – σε εστιατόρια του Κολωνακίου και του Ν. Ψυχικού, παράλληλα έχουν φουντώσει και οι θύμησες παλιών τηλεοπτικών που αφηγούνται καβγάδες, ακόμη και ακραία περιστατικά από τα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης… Χαρακτηριστική είναι η ιστορία που κυκλοφορεί ως αστικός μύθος και θέλει τους δυο από τους τρεις όταν βρέθηκαν στο παρελθόν πάλι κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη να λύνουν τις διαφορές τους με γροθιές! Φυσικά από τότε έχουν αλλάξει πολλά… Το σημαντικότερο όμως είναι ότι έχουν υπογράψει με το όνομά τους την ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης. Οι ίδιοι σήμερα καλούνται να αποδείξουν ότι μπορούν να διαμορφώσουν και το μέλλον της! - πηγή: enimerosi24