ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Η Στάη, το βέτο Ψυχάρη και η «κατευθυνόμενη μπουρδοπαραπληροφόρηση»

Ετοιμη να δώσει άλλη μια συνέντευξη είναι η Ελλη Στάη όπου θα μιλήσει για την έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε το τελευταίο διάστημα και αφορούσε το τηλεοπτικό της μέλλον. Μάλιστα τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας έκαναν λόγο για συνεργασία της Στάη με το Mega σε ρόλο σχολιάστριας - μαζί με τον Πρετεντέρη- στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.
Η συνεργασία όμως με το μεγάλο κανάλι ναυάγησε γιατί, λέει, έβαλε βέτο ο Σταύρος Ψυχάρης λόγω έντονων αντιρρήσεων του Πρετεντερη.
Η Ελλη Στάη πήρε θέση απέναντι σε όλες αυτές τις φήμες και με ένα tweet τις διέψευσε, κάνοντας λόγο για... κατευθυνόμενη μπουρδοπαραπληροφόρηση». Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος έγραψε στο tweeter και στον προσωπικό της λογαριασμό στo Facebook.:..
«Πόση κατευθυνόμενη μπουρδοπαραπληροφόρηση που με αφορά μπορώ να διαψεύδω πια; Ισως, σε κάποια επόμενη συνέντευξη, όλα... Προς το παρόν, προτείνω να ασχοληθούμε με τα σοβαρά προβλήματα της χώρας».