ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Bράβευσαν δημοσιογράφο με πλαστά πτυχία

Σωρεία αντιδράσεων έχει προκαλέσει η απόφαση του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας «Κων. Ι Μπότση», να βραβεύσει χθες Τετάρτη τον Κωνσταντίνο Μαργαρίτη «για την αξιόλογη δημοσιογραφική του πορεία σε έντυπα, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς της βόρειας Ελλάδας και της ομογένειας».
O κ. Μαργαρίτης είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τον Τύπο, προβάλλοντας, μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας, τους πλαστούς τίτλους σπουδών του με πτυχία-μαϊμού, απ’ αυτά που πωλούνται στο Διαδίκτυο.
Την υπόθεση είχε αποκαλύψει το 2008, ο «Ιός» της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» με μια εκτενή ανάλυση για το προφίλ του Κ. Μαργαρίτη και την όλη δράση του. Τίτλος του άρθρου; «Ακριβό μου ‘ντοκτορά’!». Σημειώνεται πως λίγες μόλις ημέρες μετά τη δημοσίευση του άρθρου αυτού, ο..
Μαργαρίτης υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΕΕΚ) που κατείχε τότε.
- διαβάστε περισσότερα στο tvxs