ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Αγριες κόντρες στον ΔΟΛ για την αναβάθμιση Χιώτη

Οι «παρενέργειες», το ταξίδι στις ΗΠΑ και η δέσμευση Ψυχάρη
 
Οι «παρενέργειες» από την απόφαση της αναβάθμισης του Βασίλη Χιώτη  – εκτός από διευθυντής του ραδιοφώνου, έγινε και διευθυντής των τριών μεγάλων sites του ΔΟΛ  (tovima.gr, tanea.gr και in.gr) – θα είναι από τις πρώτες υποθέσεις που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Σταύρος Ψυχάρης μετά από απουσία δυο εβδομάδων στις ΗΠΑ.
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό ο διευθυντής του «ΒΗΜΑ FM» θα είναι ο απόλυτος κυρίαρχος των ηλεκτρονικών μέσων του ΔΟΛ, επιλέγοντας ο ίδιος τον τρόπο λειτουργίας των sites. Γεγονός που τον οδηγεί σε ευθεία αντιπαράθεση με τους διευθυντές και τους αρχισυντάκτες των δυο εφημερίδων, με αποτέλεσμα πριν τις επίσημες ανακοινώσεις να..  έχουν σημειωθεί ήδη έντονες συγκρούσεις. Την ίδια ώρα, λέγεται ότι ο Βασίλης Χιώτης έχει λάβει την υπόσχεσηκαι την προσωπική δέσμευση Ψυχάρη ότι θα τον στηρίξει, ενώ αν χρειαστεί  θα προβεί και σε δημόσιες προειδοποιήσεις, σε περίπτωση που κάποιοι αρνηθούν να συνεργαστούν μαζί του στο νέο ιντερνετικό πείραμα του ΔΟΛ.
Πηγή: Στο Καρφί (enimerosi24)