ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Επικίνδυνα φαινόμενα παραδημοσιογραφίας στη Λέσβο

Προσπάθεια σπίλωσης επαγγελματιών δημοσιογράφων επιχειρήθηκε και πρόσφατα από δύο ιστοσελίδες που δεν απασχολούν δημοσιογράφους στην περιοχή της Λέσβου. Στο στόχαστρό τους βρέθηκε η δημοσιογράφος Ανθή Παζιάνου της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ που… τόλμησε να θίξει τα κακώς κείμενα στο χώρο της υγείας.
Άνθρωποι και Μέσα που καμία σχέση δεν έχουν με την ενημέρωση και τη δημοσιογραφία βάλουν κατά της δημοσιογραφικής έρευνας και δημιουργούν ευρύτερη σύγχυση μέσω της αναπαραγωγής.
 Το Δ.Σ. της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων καταγγέλλει την προσπάθεια σπίλωσης και τονίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν σκοπεύει να ανεχθεί φαινόμενα παραδημοσιογραφίας που έχουν βρει πρόσφορο..  έδαφος στην Ελλάδα της κρίσης και θα βρεθεί απέναντι σε κάθε προσπάθεια «αντιποίησης» της δημοσιογραφικής ιδιότητας που εξυπηρετεί σκοπούς που καμία σχέση δεν έχουν με την ενημέρωση του πολίτη.