ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Γ. Τράγκας: από το «Ε» και τους χρυσαυγίτες στον Alpha και τον Βαρδινογιάννη

Στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού Alpha βρέθηκε πρόσφατα ο Γιώργος Τράγκας  όπου είχε συνάντηση και μακρά συζήτηση συναντήθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της επιχείρησης, Δημήτρη Φουρλεμάδη. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας εξετάστηκε το ενδεχόμενο της μετακίνησής του στο κανάλι του Κοντομηνά  αφήνοντας πίσω του τις εκπομπές του στα κανάλια του Βρυώνη όπου το τελευταίο διάστημα (και ειδικά στο πανελλαδικής εμβέλειας «Ε») καλούσε συνέχεια χρυσαυγίτες προπαγανδίζοντας με τον δικό του -μοναδικό- τρόπο υπέρ του φασιστικού μορφώματος.
Πέραν, όμως, της επαφής με το κανάλι της Κάντζας, ο εκδότης του «Crash» εθεάθη προ ημερών και..
στις εγκαταστάσεις της Motor Oil. Οπως αναφέρει το Secret των Παραπολιτικών, συζήτησε με τον Βαρδή Βαρδινογιάννη το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με το Star. Στην περίπτωση που υπάρξει συμφωνία (πράγμα λίγο δύσκολο λόγω της ιδιαίτερης συμπάθειας Τράγκα προς τους χρυσαυγίτες) ο δημοσιογράφος θα παρουσιάζει , γράφει το Secret, μια εβδομαδιαία εκπομπή αντίστοιχου περιεχομένου με εκείνη που παρουσίαζε στον ΣΚΑΪ.
Ο Τράγκας εκτός από τις παραπάνω επαφές έχει ήδη συναντηθεί με το αφεντικό του Kontra, Γιώργο Κουρή, ενώ -όπως γράφουν τα Παραπολιτικά- από κοινού με τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο του ΣΚΑΪ, Χρήστο Παναγόπουλο, αναζητούν συχνότητα τοπικής εμβέλειας.