ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014

Μόνη της «έβγαλε τα μάτια της!» (βίντεο)

H Mαρία Σπυράκη προβάλει τα ρεπορτάζ της ως προπαγανδιστικό υλικό για να στηρίξει την υποψηφιότητά της

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο Διαδίκτυο το διαφημιστικό σποτ της Μαρίας Σπυράκη που χρησιμοποιεί πλάνα από την περίοδο που κάλυπτε ως δημοσιογράφος τη ΝΔ για να προβάλει την υποψηφιότητά της. Οι ενστάσεις των περισσοτέρων έχουν να κάνουν, τόσο με την χρήση των ρεπορτάζ που μετέδιδε – κυρίως από το MEGA – για το κατά πόσο ήταν αντικειμενική καλύπτοντας τις δραστηριότητες της κυβέρνησης όσο και με την χρήση εικόνων του πρώην πρωθυπουργού, Κ. Καραμανλή, αλλά και του νυν, Αντώνη Σαμαρά.
Είναι προφανές ότι η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ με την προβολή του συγκεκριμένου βίντεο κατάφερε το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που προσδοκούσε. Να αμφισβητήσουν οι πολίτες την αντικειμενικότητα της ως δημοσιογράφου και να αναρωτηθούν ευθέως για το αν οι..
ανταποκρίσεις ήταν προπαγάνδα ή όχι! Και επιπλέον βάζει σε περιπέτειες το MEGA, αν δεν το συκοφαντεί, αφού το αναγκάζει να πάρει θέση για αμφισβητούμενης αντικειμενικότητας δημοσιογραφικό του υλικό που έχει μεταδώσει!


- από το enimerosi24