ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Ο Δ. Μελισσανίδης ζητάει μισό εκατ. από το UNFOLLOW!

Aύριο Πέμπτη (23/1) η εκδίκαση της αγωγής του επιχειρηματία κατά του περιοδικού

Την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου έχει οριστεί η εκδίκαση της αγωγής που έχει καταθέσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά του συντάκτη και υπεύθυνου έκδοσης του περιοδικού UNFOLLOW Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου, με την οποία ζητεί μισό εκατομμύριο ευρώ.
Ο επιφανής επιχειρηματίας και -πλέον- Άρχων Κουροπαλάτος της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας, με το διάσημο ιδιωτικό τζετ, το οποίο χρησιμοποιούν πρόεδροι του ΤΑΙΠΕΔ και άλλοι -άσχετοι ασφαλώς με τα οικονομικά συμφέροντά του- παράγοντες, υποστηρίζει στην αγωγή του ότι εθίγη από το ρεπορτάζ του περιοδικού μας για το λαθρεμπόριο πετρελαίου, στο UNFOLLOW 14 (Φεβρουάριος 2013).
Το σκεπτικό της αγωγής του κ. Μελισσανίδη είναι εκτενές αλλά συνοψίζεται στον ισχυρισμό ότι ο..
ίδιος δεν έχει… καμία σχέση με την Aegean Oil. Πράγματι, ήταν ο αδελφός του, Ιάκωβος Μελισσανίδης, που δικάστηκε ως υπεύθυνος της εταιρίας για τις υποθέσεις που περιγράφονταν στο ρεπορτάζ μας, μετά από σκανδαλώδη καθυστέρηση 12 ετών, με αλλεπάλληλες αναβολές, και αφότου το αδίκημα της λαθρεμπορίας είχε παραγραφεί, και αθωώθηκε – μόνο και μόνο για να ασκήσει έφεση υπέρ του Δημοσίου ο εισαγγελέας. Φαίνεται ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης πιστεύει πως μπορεί να δρέπει δημόσια την αναγνώριση ως επικεφαλής της εταιρίας αλλά να αποφεύγει την ουσιαστική ευθύνη, τοποθετώντας άλλα άτομα σε επίμαχες θέσεις. Η Δικαιοσύνη θα κρίνει αν αυτό αποτελεί αποδεκτή τακτική.
- διαβάστε περισσότερα εδώ