ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Η Σία Κοσιώνη κι ο λάκκος των λεόντων του Σκάι

Το καλό με την Σία Κοσιώνη είναι που καταφέρνει και βγαίνει αλώβητη από τον λάκκο των λεόντων του Σκάι.
Δεν είναι εύκολο, διόλου εύκολο θα έλεγα. Ανεξαρτήτως πολιτικών και ιδεολογικών πεποιθήσεων, η εποχή μας είναι άγρια και, όπως λέμε και στο τίτλο, ανθρωποφάγος. Ένθεν κι ένθεν. Και από τις δύο πολιτικές πλευρές. Εξ αριστερών κι εκ δεξιών.
Θέλει ικανότητα να μπορείς να εξέρχεσαι σχετικά... καθαρή από όλο αυτό. Η Κοσιώνη το επιτυγχάνει. Και στα δύο δελτία ειδήσεων που παρουσιάζει, τo τηλεοπτικό το βράδυ και το ραδιοφωνικό το μεσημέρι, τα καταφέρνει. Δεν διαθέτει βέβαια το σχόλιο της Κατερίνας Ακριβοπούλου, σήμα κατατεθέν του μεσημεριανού μαγκαζίνο στο Σκάι 100.3, έχει όμως το δικό..  της προσωπικό στυλ της και τα βγάζει πέρα και στις συνεντεύξεις της. Δεν είναι Πρετεντέρης να δίνει πάσες στον Στουρνάρα ώστε να λέει τα δικά του, η Κοσιώνη τον στρίμωξε κανονικά τις προάλλες. Και δεν είναι Όλγα Τρέμη η οποία μπαίνει στον ίδιο κάδρο με τον Μανώλη Καψή.
Ειρήσθω εν παρόδω: Ως πότε επιτέλους ο Σκάι 100.3 θα συνεχίσει να παραβιάζει τη ραδιοτηλεοπτική νομοθεσία μεταδίδοντας από το ραδιόφωνο το τηλεοπτικό δελτίο του σταθμού (τα βράδια, στις 9), κάτι το οποίο απαγορεύεται ρητώς; Και ως πότε το ΕΣΡ, πέντε μήνες μετά, δεν θα παίρνει θέση γι' αυτό; Μόνο στα άλλα, ανταγωνιστικά, ραδιόφωνα ξέρει να ρίχνει πρόστιμα;
Η Σία Κοσιώνη επίσης (να τα πούμε όλα τώρα που το πιάσαμε το θέμα) παρουσιάζει μία ακόμα -ηχογραφημένη- εκπομπή τις Κυριακές, τα πρωινά, στις 11. Στον Σκάι 100.3. Με (όχι, πολιτικές) συνεντεύξεις. Ωραία ώρα για ραδιόφωνο εκείνη. Αυτή την Κυριακή θα έχει καλεσμένο τον Διονύση Σαββόπουλο να λέει φυσικά μία από τα ίδια, να λέει πως η «κρίση είναι ευκαιρία» και άλλες τέτοιες politically correct κοινοτοπίες. Θα τους ακούσω.
 Δημήτρης Κανελλόπουλος / e-tetradio