ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Εκτός Mega η Ολγα Τρέμη

Με τον Νίκο Στραβελάκη στη θέση του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων θα πορευτεί ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, τουλάχιστον για δέκα ημέρες.
H παρουσιάστρια Ολγα Τρέμη θα απουσιάζει κάνοντας χρήση της άδειας της, όπως ενημερώνει και επίσημα το κανάλι σε μια προσπάθεια να προλάβει τους ψιθύρους και τις φήμες για τυχόν μόνιμη αντικατάστασή της.
Ομως: η απουσία της τώρα από το δελτίο εγείρει ερωτήματα, καθώς συμπίπτει με τη χρονική στιγμή κατά την οποία γίνονται συζητήσεις για αλλαγές αφού μετά από επτά χρόνια οι ειδήσεις του Mega χάνουν την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθεάσης. Ορισμένοι θεωρούν ήδη ότι η δεκαήμερη απουσία της Τρέμη από τις ειδήσεις του Mega είναι το.. πρώτο βήμα για μια σταδιακή (αθόρυβη) έξοδό της από το κανάλι, καθώς και το συμβόλαιο της λήγει τον Ιούνιο.
Θυμίζουμε ότι πριν από περίπου ενάμισι μήνα, ο διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Μega Χρ. Παναγιωτόπουλος, με κείμενό του στο σάιτ  -και υπό τον τίτλο «Ακλόνητη η Όλγα Τρέμη στο Mega παρά τους ευσεβείς πόθους ορισμένων»- είχε νιώσει την ανάγκη να διαψεύσει κατηγορηματικά τα όσα γράφονταν στο διαδίκτυο αλλά και σε πολλές εφημερίδες περί αποχώρησης της Τρέμη από το Mega.