ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Ο «κηπουρός» του ΓΑΠ φωτογραφίζει τον Ιγνατίου ως... πράκτορα των Aμερικάνων

Προσωπική επίθεση κατά του δημοσιογράφου Μιχάλη Ιγνατίου εξαπολύει ο πρώην υφυπουργός και πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης. Ο επονομαζόμενος (από τους εχθρούς του) και «κηπουρός» του Γιώργου Παπανδρέου, με ένα tweet αμφισβητεί ευθέως την επαγγελματική επάρκεια, την φερεγγυότητα και την πληροφόρηση του Ιγνατίου. Επίσης ο Ξινίδης  αφήνει αιχμές για τις στενότατες σχέσεις του Ιγνατίου με τον αμερικάνικο παράγοντα. Το μόνο που δεν λέει ο Ξινίδης είναι ότι ο δημοσιογράφος του Εθνους και του Mega είναι πράκτορας των Αμερικάνων!
Γράφει χαρακτηριστικά ο Σωκράτης Ξυνίδης: «Η περίφημη φερεγγυότητα και πληροφόρηση του..  κ. Ιγνατίου σε τι συνίσταται εκτός των στενότατων σχέσεών του με τον αμερικάνικο παράγοντα;»
Aιτία για την αντίδραση Ξυνίδη ήταν το ρεπορτάζ του Ιγνατίου στο Εθνος της Κυριακής σύμφωνα με το οποίο το 2010 ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αρνήθηκε την πρόταση για κούρεμα στο ελληνικό χρέος, που ζητούσε επίμονα το ΔΝΤ. Το θέμα επανήλθε στην επικαιρότητα μετά από δηλώσεις του Όλι Ρεν στον οποίο ο Γ. Παπανδρέου επιτέθηκε με δριμύτητα, μέσω των συνεργατών του (Ελενόπουλος κλπ)