ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Αυτός φταίει!

Τo είδα το εξώφυλλο του «Unfollow» και εντυπωσιάστηκα. Μόλις κυκλοφόρησε με μεγάλο τίτλο «Ο κυβερνήτης Βαρδής Βαρδινογιάννης» και μεγάλο σκίτσο του πατριάρχη της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας.
Εντυπωσιάστηκα, μιας και είχαμε να δούμε τέτοιο φαινόμενο εδώ και πολλά, πάρα πολλά χρόνια. Οπως θα θυμούνται οι παλαιότεροι, κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί στην αρχή της περασμένης δεκαετίας όταν είχε κυκλοφορήσει η τότε κραταία και δημοφιλέστατη «SportDay» με πρωτοσέλιδο φουλ φωτογραφία του Βαρδή Βαρδινογιάννη και τίτλο «Αυτός φταίει» -εννοούσε τα χάλια του Παναθηναϊκού και τις επιτυχίες του Ολυμπιακού.
Δεν είχε διευκρινισθεί αν επρόκειτο για έμπνευση των τότε επικεφαλής του φύλλου ή του ιδιοκτήτη Μιχάλη Ανδρουλιδάκη, αλλά όπως και να 'χε το πράγμα ξεσηκώθηκε πολύς θόρυβος κι έγινε ο σχετικός χαμός. Τη συνέχεια την ξέρουμε όλοι, δεν χρειάζεται να την υπενθυμίζω, και.. αναμένω να δω τι θα μας προκύψει αυτή τη φορά.
- Xρ. Ξανθάκης / Κ.Ε.