ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Νέες αποκαλύψεις - φωτιά για την υπόθεση Καλοφωλιά

Πωλήσεις και πλειστηριασμοί που πρέπει να διερευνηθούν

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για την εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ του πρώην προέδρου της Ένωσης Ιδιοκτητών Εφημερίδων Αθηνών κ. Δ. Καλοφωλιά τείνοντας να αναδειχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στο χώρο του Τύπου.
Τον περασμένο Δεκέμβρη έγινε πλειστηριασμός για τα μηχανήματα της εταιρίας (προφανώς από τα πιεστήρια, CTP, κομπιούτερ έως και τα... συρραπτικά) για λογαριασμό κάποιου Γιάννη Λαζάρου έναντι οφειλής 20.000 ευρώ!
Ο κ. Λαζάρου είναι ο στενότερος συνεργάτης του Καλοφωλιά εδώ και 20 χρόνια και φαίνεται ότι αγόρασε την εταιρία ΚΑΠΑΤΕΛ από τον Όμιλο Καλοφωλιά όταν ο Όμιλος αναγκάστηκε να..
αποσχίσει τις εταιρίες για να πάρει την επιδότηση των 14.200.000 ευρώ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Την άνοιξη του 2013 υπογράφεται συμφωνητικό συνεργασίας μεταξύ των εταιριών ΚΑΠΑΤΕΛ (Λαζάρου) και ΕΞΠΡΕΣ (Καλοφωλιάς). Παράλληλα, ο Λαζάρου κάνει κατάσχεση στα μηχανήματα της ΕΞΠΡΕΣ!
Δύο μήνες αργότερα ο Λαζάρου καταθέτει στα τρία σωματεία του Τύπου (ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ και ΕΤΗΠΤΑ) επιταγή του ΚΑΠΑΤΕΛ αξίας 80.000 ευρώ για οφειλές της ΕΞΠΡΕΣ προς τους εργαζόμενους! Ο ίδιος όμως συνεχίζει την κατάσχεση των μηχανημάτων της ΕΞΠΡΕΣ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2013, που έκανε τον πλειστηριασμό, για να πάρει τα 20.000 ευρώ που του χρώσταγε ο Καλοφωλιάς!
Εμείς δείχνουμε την άκρη του νήματος. Η Δικαιοσύνη οφείλει να ξετυλίξει το κουβάρι...
- αναδημοσίευση από το μπλογκ της Ανασυγκρότησης