ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Από ποιον μιντιακό οργανισμό επιλέγει λογογράφους ο Τσίπρας;

Αντιδράσεις για τον νέο συνεργάτη (και ικανό δημοσιογράφο) του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Ενεργοποιείται το σύστημα Σημίτη και επιχειρεί να διεισδύσει στον ΣΥΡΙΖΑ. Επεκτατικές τάσεις – σύμφωνα με πληροφορίες, εκδηλώθηκαν από υψηλόβαθμα στελέχη, αλλά και από δεινούς γραφιάδες! Στους τελευταίους, ξεχωρίζει η περίπτωση του δημοσιογράφου που ξεκίνησε ανάποδα την καριέρα του. Ο συγκεκριμένος προσγειώθηκε στον πλανήτη της δημοσιογραφίας από την πολιτική. Μάλιστα, η λεγόμενη μιντιακή «πιάτσα», γνωρίζει τον ικανότατο δημοσιογράφο από τη συνεργασία του με πρώην πρωθυπουργό, αφού για ένα διάστημα υπήρξε λογογράφος του. Λέγεται ότι η παρουσία του στο συγκεκριμένο πρωθυπουργικό περιβάλλον τού άνοιξε τις πόρτες και στην δημοσιογραφία… Και πιο ειδικά, άνοιξε την πόρτα ενός από τα μεγαλύτερα «μαγαζιά» της χώρας, κερδίζοντας γρήγορα τη..  συμπάθεια, αλλά και την εύνοια της διοίκησης, αναλαμβάνοντας σημαντικά πόστα… Ώσπου τελικά προήχθη σε διευθυντικό στέλεχος.
Αυτό τον δημοσιογράφο – μαθαίνουμε, ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να τον εντάξει στον στενό πυρήνα των συνεργατών του, αναθέτοντας του την ευθύνη της συγγραφής των ομιλιών του.
Προφανώς η εμπειρία του στην πολιτική και την επικοινωνία του άνοιξαν τις πόρτες και της Κουμουνδούρου, φθάνοντας εύκολα στο γραφείο του προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα. Η συνεργασία των δυο ανδρών εγκαινιάστηκε στην πρόσφατη συζήτηση στην Βουλή για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα υποβρύχια, όπου ο ικανός δημοσιογράφος συμμετείχε ενεργά στη συγγραφή του λόγου του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Όπως ήταν φυσικό, έγινε μεγάλη προσπάθεια η συνεργασία να παραμείνει κρυφή, τόσο από τους συνεργάτες του προέδρου όσο και από τα επιτελικά στελέχη του «μαγαζιού», που εξακολουθεί να εργάζεται ο δημοσιογράφος – λογογράφος.
Μάταια όμως! Η συνεργασία αποκαλύφθηκε και όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και στα δύο «στρατόπεδα». Πληροφορίες, αναφέρουν ότι στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι τον νέο λογογράφο, θεωρώντας τον, «ξένο σώμα» με «βεβαρημένο παρελθόν», αλλά και παρόν! Από την άλλη πλευρά, τα στελέχη του «μαγαζιού» που εργάζεται θεωρούν «ασύμβατη» τη συνεργασία με την θέση που κατέχει στην ιεραρχία.
Είναι αλήθεια όμως, ότι οι εκατέρωθεν αντιδράσεις ήταν αναμενόμενες και δεν έχουν καμία σχέση με την ποιότητα της δουλειάς του δημοσιογράφου. Αφού μοιραία, τόσο οι συνεργάτες του Τσίπρα θα αντιδρούσαν βλέποντας έναν νέο απρόβλεπτο «παίκτη» να μπλέκεται στα πόδια τους, όσο και οι επιτελείς του «μαγαζιού» που εργάζεται βλέποντας τον ξαφνικά να ανεβάζει τις… μετοχές του (σε όλα τα επίπεδα). Εκτός κι αν σκεφτούν μακροπρόθεσμα και αρχίσουν να κάνουν τα στραβά μάτια προσδοκώντας οφέλη!
- πηγή: enimerosi24