ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013

Ο Τατσόπουλος διαβάζει «Eλεύθερη Ωρα»...

...και ανακαλύπτει ότι είναι μασόνος!

Δεν αφήνει έντυπο, εφημερίδες, περιοδικά κλπ, που να μην διαβάζει ο Πέτρος Τατσόπουλος. Μέχρι και «Ελεύθερη Ωρα» μελετάει επισταμένως. Αφού να φανταστείτε ανακάλυψε μέχρι και το όνομά του ανάμεσα σε 450 άλλα που στην εφημερίδα εμφανίζονται και παρουσιάζονται ως μασόνοι! Μαζί του ανακαλύψαμε κι εμείς το τι απέγινε ο Στέφανος Χίος μετά την εκδίωξή του από την εφημερίδα Newsbomb του Γιαννακόπουλου.
Μάλιστα ο Τατσόπουλος θύμωσε και αφού (μέσω fb) απειλεί με μηνύσεις τον Χίο και τους λοιπούς..
  υπεύθυνους της «Ε.Ω», ξεκαθαρίζει: «Δεν είμαι και δεν ήμουν ποτέ μασόνος. Λέω να καταθέσω μήνυση και αγωγή κατά εσού (του Χίου δηλαδή), του διευθυντή της εφημερίδας σου και παντός άλλου υπευθύνου...»
Είναι η δεύτερη φορά  που ο Τατσόπουλος αρνείται μετ΄ επιτάσεως ότι είναι μασόνος  (δείτε εδώ) έστω και στα πλαίσια της πλάκας. Κανονικά ο συγγραφέας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έπρεπε να ενοχλείται τόσο πολύ και θα έπρεπε να αντιμετωπίζει το θέμα με περισσότερο χιούμορ...
(Για το θέμα του νέου μετώπου που άνοιξε ο Τατσόπουλος  - αυτή τη φορά με τον Στέφανο Χίο- γράφει και ο pressarismenos εδώ)