ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013

Ποιοι παίζουν με τα νεύρα του Τατσόπουλου;

Μα άδικο έχει ο Πέτρος Τατσόπουλος; Προχτές ο Μουλόπουλος, χτες ο Καρτερός, σήμερα ο Ανανδρανιστάκης! Ολοι έχουν ξεκινήσει έναν πόλεμο νεύρων εναντίον του μέσα από την «Αυγή». To «ηλίθιο ειρωνικό άρθρο» (του Ανανδρανιστάκη) που προκάλεσε το νέο ξέσπασμα οργής του Τατσόπουλου έχει τίτλο «Με 50,70 ευρώ αγοράζεις έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ». Ο συγγραφέας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που απαντά μέσω ανάρτησης στη σελίδα του στο Facebook, τονίζει: «Ορισμένοι στον ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκουν να φύγω μόνος μου... ΑΝ φύγω μόνος μου, θα φύγω όταν το κρίνω εγώ και όχι όταν το κρίνουν εκείνοι. Τα παιχνιδάκια περιττεύουν. Την καλημέρα μου, σύντροφοι.»
Ακολουθεί ολόκληρο το κειμενο της ανάρτησης-απάντησης του Τατσόπουλου στο fb:..
«Ενα ακόμη ηλίθιο ειρωνικό άρθρο με αιχμές εναντίον μου σήμερα στην "Αυγή", με την υπογραφή αυτή τη φορά του Γιώργου Ανανδρανιστάκη. Ορισμένοι στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς φαίνεται, είναι φανατικοί οπαδοί της θεωρίας "Και την πίτα ολάκερη και το σκύλο χορτάτο", τουτέστιν ΚΑΙ να μην με διαγράψουν ΚΑΙ να φύγω μόνος μου. Για να πετύχουν το δεύτερο έχουν ξεκινήσει στην "Αυγή" έναν πόλεμο νεύρων με άρθρα που αφήνουν διαρκώς αιχμές εναντίον μου ότι εξυπηρετώ (συνειδητά ή μη) αλλότρια συμφέροντα: προχτές ο Μουλόπουλος, χτες ο Καρτερός, σήμερα ο Ανανδρανιστάκης. Τους πληροφορώ ότι ματαιοπονούν. Αφού τους υπενθυμίσω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να με διαγράψει από την κοινοβουλευτική του ομάδα όποτε και αν το θελήσει, τους διαβεβαιώνω επίσης ότι ΑΝ φύγω μόνος μου, θα φύγω όταν το κρίνω εγώ και όχι όταν το κρίνουν εκείνοι. Τα παιχνιδάκια περιττεύουν. Την καλημέρα μου, σύντροφοι.»