ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012

Απόφαση-χαστούκι για τον Πέτρο Κυριακίδη - Δικαίωση για τους εργαζόμενους στον Flash 96

Μαύρα μαντάτα για τον ιδιοκτήτη του «Flash 96» Πέτρο Κυριακίδη κομίζει το Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου το οποίο δικαίωσε 8 δημοσιογράφους του σταθμού που προσέφυγαν στη δικαιοσύνη διεκδικώντας μισθούς 4 μηνών.
Το Δικαστήριο απαγόρευσε τη νομική και πραγματική μεταβολή της κατάστασης της εταιρείας, διατάσσοντας παράλληλα την πληρωμή των οφειλόμενων δεδουλευμένων αποδοχών, των δύο πρώτων μηνών, μέχρι τη συζήτηση της κύριας αίτησης τους στις 20 Νοεμβρίου 2012, όπου συζητείται η επιδίκαση του συνόλου των δεδουλευμένων απαιτήσεων των εργαζομένων.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κυριακίδης έχει απλήρωτους όλους τους εργαζόμενους του «FLASH 96»: δημοσιογράφους και διοικητικούς υπαλλήλους 4 μήνες (Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο), τεχνικούς και ηχολήπτες για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο. Και ενώ οι εργαζόμενοι του σταθμού απεργούν πάνω από ένα μήνα, κανείς από την ιδιοκτησία δεν δείχνει να..
συγκινείται για το μέλλον του ενημερωτικού ραδιοφωνικού σταθμού.
Πάντως, παρά την πανηγυρική δικαστική δικαίωση οκτώ δημοσιογράφων, η διοίκηση του «Flash 96» εξακολουθεί να κρύβεται, να κωφεύει και να πληρώνει μόνο με υποσχέσεις.
-από το enimerosi24.gr