ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Η Μάνια βρήκε λεφτά, πλήρωσε το ρεύμα και βγάζει στα περίπτερα την Ελευθεροτυπία στα τέλη Νοεμβρίου


Kαι ξαφνικά η Μάνια βρήκε λεφτά! Κάπως έτσι πληρώθηκε η ΔΕΗ και επανασυνδέθηκε το ρεύμα (χρωστούσε 100.000 ευρώ) και περίπου έτσι βγήκε και η ανακοίνωση της ΧΚ Τεγόπουλος όπου αναφέρεται ότι έχει δρομολογηθεί η άμεση επανέκδοση της «Ελευθεροτυπίας».
Την ίδια ώρα όλοι οι εργαζόμενοι καλούνται σε συνάντηση την Τρίτη 13 Νοεμβρίου, στη 1.00 το μεσημέρι, στο κτίριο της Μίνωος προκειμένου να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την εταιρεία.
Η ημερομηνία κυκλοφορίας της «Ελευθεροτυπίας» προσδιορίζεται περί τα τέλη του μήνα με πιθανότερη ημερομηνία έκδοσης την 29η Νοέμβρη, ενώ για το όνομα που ακούγεται ότι θα τεθεί επικεφαλής της προσπάθειας επανέκδοσης, είναι αυτό του..Βαγγέλη Παναγόπουλου.
Το γεγονός ότι πολύς κόσμος έχει φύγει από την «Ελευθεροτυπία» για την «Εφημερίδα των Συντακτών», τις «6 μέρες» του Δελλατόλα και αλλού, δημιουργεί πρόβλημα στελέχωσης της εφημερίδας που αναζητά και λύσεις εκτός Μίνωος.
Θυμίζουμε ότι η Χ.Κ.ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ με επιστολή της προς το Χρηματιστήριο Αθηνών, γνωστοποιούσε ότι, παράλληλα με το σε εξέλιξη σχέδιο εξυγίανσής της, έχει δρομολογηθεί η άμεση επανέκδοση του καθημερινού και Σαββατιάτικου φύλλου της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας» και του περιοδικού «Ε» καθώς και η επαναλειτουργία του Enet . Επίσης ανακοίνωνε ότι παράλληλα προετοιμάζεται η ταχύτερη δυνατή επαναλειτουργία της εκτυπωτικής μονάδας της.