ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Η Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ, η «φωνούλα» του Αντ. Δελλατόλα και ο «σκληρός» Χρ. Ράπτης


Χαλκέντερος ο δημοσιογράφος Αντώνης Δελλατόλας που μαζί με τον συνάδελφό του Χρήστο Ράπτη ξενύχτησαν στον ΑΝΤ1 παρακολουθώντας και σχολιάζοντας με τη Μαρία Χούκλη την συζήτηση για τον προϋπολογισμό και την ψήφισή του στη Βουλή.
Ο Δελλατόλας προφανώς θα έκλεισε το μεγαλύτερο μέρος του φύλλου «6μέρες», που σήμερα Δευτέρα κάνει ντεμπούτο στα περίπτερα και κατόπιν θα πήγε στο κανάλι. Και σίγουρα, ως εκδότης-διευθυντής που είναι, θα επέστρεψε για να διαπιστώσει αν όλα είναι εντάξει. «Υπό άλλες συνθήκες κανονικά τώρα μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού όλοι θα πηγαίναμε για πατσά» είπε χαρακτηριστικά ο Δελλατόλας που ήταν από το πρωί στα γραφεία της εφημερίδας έχοντας αγωνία για την επόμενη ημέρα... Οταν ρωτήθηκε από τη Χούκλη τι τίτλο θα έχουν οι «6 μέρες» ο Δελλατόλας χαμογέλασε αινιγματικά και απάντησε: «Τώρα αρχίζει μια μαχη σε παρά πολλά μέτωπα και μια μάχη μέσα στην κοινωνία που δεν αντέχει άλλο πια...»
Στη σύνδεση του ΑΝΤ1 με τη Βουλή, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου δεν έκρυψε την..αδυναμία που έχει στον εκδότη του «Ποντικιού» και της εφημερίδας «6μέρες» καθώς χρησιμοποίησε πολλά υποκοριστικά για να του απευθυνθεί («άκουσα τη φωνούλα σας κύριε Δελλατόλα» και άλλα τέτοια... γλυκούλικα). Αντίθετα η Δούρου ήταν αρκούντως σοβαρή απέναντι στον σεβάσμιο (λόγω γενειάδας) δημοσιογράφο Χρ. Ράπτη -του επιτυχημένου ενημερωτικού σάιτ iefimerida- που ήταν λίγο πιο σκληρός απέναντί της και προφανώς την «ζόρισε» λίγο.

Υ.Γ: Ο προϋπολογισμός πέρασε με 167 ΝΑΙ, τα ΟΧΙ ήταν 128, τα ΠΑΡΩΝ 4 ενώ υπήρξε και μία απουσία. Την δόση βέβαια «δεν θα την πάρουμε αμέσως αλλά εγκαίρως» όπως είπε ο Στουρνάρας...
Ο Σολδάτος της ΝΔ, μετά τον Κασαπίδη, τέθηκε κι αυτός εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ. γιατί δήλωσε «παρών» στις δαπάνες δύο υπουργείων.