ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Καλλιεργητής βιολογικής ντομάτας στην Κωπαΐδα ο Φώτης Μπόμπολας!


Στις δύσκολες μέρες που διάγουμε, είναι πολλοί εκείνοι οι οποίοι επιχειρούν την επιστροφή στο χωριό, όπως συνηθίζουμε να ονομάζουμε πλέον την αναγκαστική ενασχόληση με τις γεωργικές καλλιέργειες.
Εκτός όμως αυτών οι οποίοι επιστρέφουν στις ρίζες για λόγους βιοπορισμού, είναι αρκετοί και οι επιχειρηματίες οι οποίοι ανοίγουν τους ορίζοντές τους, επενδύοντας στη γεωργία.
Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας από αυτούς τους επιχειρηματίες είναι ο εκδότης- καναλάρχης Φώτης Μπόμπολας!
Σύμφωνα με τις προαναφερόμενες πηγές, ο ισχυρός άνδρας του «Έθνους» πραγματοποίησε μια μεγάλη επένδυση στην ευρύτερη περιοχή της Βοιωτίας και εκτός από εκδότης, έγινε και…ντοματοπαραγωγός! Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί πλήρως είναι αν καλλιεργεί με την υδροπονική μέθοδο ή θα..
επιμείνει βιολογικά.
Προς Θεού, καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή και το Μπομπολέικο το γνωρίζει αυτό- στο παρελθόν μέλη της οικογένειας είχαν ασχοληθεί με τον χειμερινό τουρισμό και το εμπόριο ειδών κάμπινγκ και ορειβασίας.
Αρκεί, μιας και οι νέες ατομικές συμβάσεις που υπογράφτηκαν στον Πήγασο προβλέπουν την ενασχόληση με οιαδήποτε εργασία, να μην του μπει στο μυαλό (του Φώτη), την περίοδο της συγκομιδής να μεταφέρει συντάκτες, με πούλμαν στη Θήβα…
ΧΡΑΝ / newpost