ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 29 Μαΐου 2012

Μη δίνετε «βήμα» στη συμμορία των νεοναζί της Χρυσής Αυγής

Ψήφισμα καταδίκης των νεοναζί της Χρυσής Αυγής κατατέθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Γενική Συνέλευση της ΕΣΗΕΑ στο Κάραβελ. «Καταθέτω ψήφισμα καταδίκης της Χρυσής Αυγής», είπε στην τοποθέτησή του ο Νάσος Μπράτσος από τους Financial Crimes.
«Οσοι θεωρούν ότι πρέπει να τους βγάζουμε στα Μέσα για να ξεσκεπάζονται, κάνουν λάθος» επεσήμανε ο Μπράτσος και ξεκαθάρισε:
«Οταν τα ΜΜΕ δίνουν βήμα στους νεοναζί, το μόνο που γίνεται είναι να ισχυροποιούν τον σκληρό πυρήνα τους, γι' αυτό μετά αυξάνονται οι ρατσιστικές επιθέσεις, οι επιθέσεις σε απεργούς και σε άλλα κομμάτια του κινήματος. Χρειάζεται να αποφασίσει η συνέλευση: καμιά κάλυψη από τα ΜΜΕ για τη νεοναζιστική δολοφονική συμμορία. Αντίθετα κάλυψη από την Ενωση σε όποιον συνάδελφο αρνηθεί να τους δώσει βήμα και δεχτεί εργοδοτική επίθεση».
Από την πλευρά του ο Μωυσής Λίτσης συμπλήρωσε: «Επιτρέψτε μου να πω..ένα κατάπτυστο παράδειγμα για την ποιότητα της ενημέρωσης: Να εμφανίζεται ο νεοναζιστής Μιχαλολιάκος σε εκπομπή και να λέει ότι δεν υπήρξαν φούρνοι στο Αουσβιτς. Μία προσβολή στα εκατομμύρια θύματα και προσβολή προσωπική για τους προγόνους που έχω χάσει στα κολαστήρια του θανάτου. Αυτή την ενημέρωση θέλουμε; Οχι».