ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Hλίας for president!..

Ακαρπη η πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ για την εκλογή προεδρείου
Με εξαίρεση τους πέντε συμβούλους – δυο της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος, δυο της Δημοσιογραφικής Συνεργασίας και ενός της Πρωτοβουλίας για την Ανατροπή- που αποδέχονται ως γρήγορη και ρεαλιστική λύση την ανάδειξη αναλογικού προεδρείου, οι υπόλοιποι δεν …άνοιξαν τα χαρτιά τους, παρά τα πολλά τους λόγια. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε ενώπιον αρκετών ενδιαφερομένων και επειγομένων συναδέλφων.
Εγινε και μια ψηφοφορία για την ανάδειξη προέδρου με αυτοπροτεινόμενο τον Ηλία Κανέλλη, της Μεταρρύθμισης, η οποία οδήγησε στο εξής αποτέλεσμα: 6 κατά, 2 υπέρ και 3 λευκά.
Η συνεδρίαση συνεχίζεται αύριο στις 12 το μεσημέρι με την υπόσχεση να έρθει συγκεκριμένη πρόταση “συμμαχικού προεδρείου” από την πλευρά εκείνων των συμβούλων που δεν άνοιξαν σήμερα τα χαρτιά τους, οι οποίοι ωστόσο φρόντισαν να υπενθυμίσουν ότι μπορεί να επανέλθει στο τραπέζι ακόμα και η… σομπολοτσαλαπατική αριθμητική του 2005, σύμφωνα με την οποία ο πρώτη παράταξη δεν είναι πρώτη(!), διότι έτσι εκείνοι κρίνουν…
-από syspeirosi
----------
Χωρίς αποτέλεσμα έληξε η πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ με στόχο να συγκροτηθεί σε σώμα και συνεχίζεται αύριο. Η Πρωτοβουλία για την Ανατροπή πρότεινε αυτό που δημόσια είχε προαναγγείλει για προεδρείο παρατάξεων της αριστεράς, απευθυνόμενη στις παρατάξεις "συσπείρωση", "μαχόμενοι δημοσιογράφοι" και "δημοσιογραφική συνεργασία". Επίσης αυτοπροτάθηκε(!) για πρόεδρος ο εκπρόσωπος της δημοσιογραφικής μεταρρύθμισης.
Επίσης ο εκπρόσωπος της Πρωτοβουλίας για την Ανατροπή, πρότεινε να βγει ψήφισμα αλληλεγγύης στους τεχνικούς του Flash που απεργούν για την ανάκληση των απολύσεων τριών συναδέλφων τους.
-από financialcrimesnews