ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Στο Alter ο Νίκος Ευαγγελάτος;




Την ώρα που ο Γιώργος Κουρής κάνει λόγο για την ανάγκη απολύσεων στο Alter και ζητάει από τους εργαζόμενους να βάλουν πλάτη και να δουλεύουν Σαββατοκύριακα χωρίς να πληρώνονται, έχει επαφές με τον πάλαι ποτέ ακριβοπληρωμένο τηλεστάρ και νυν μπλόγκερ Νίκο Ευαγγελάτο.
Ο μεγαλομέτοχος του καναλιού βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ευαγγελάτο προκειμένου ο τελευταίος να ενταχθεί στο δυναμικό του Alter. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κανάλι ο μεγαλομέτοχος του σταθμού έχει αποφασίσει να ενισχύσει το πρόγραμμα το οποίο σταδιακά θα εγκαταλείψει τα «Ζουζούνια» και θα στραφεί αποκλειστικά στην ενημέρωση.
Ο Ευαγγελάτος, όπως γράφει το enimerosi24, συζητάει με τον Κουρή για μια δίωρη εκπομπή που θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων. Το ακριβές περιεχόμενο της εκπομπής παραμένει άγνωστο.