ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Οι ΔΟΛιες μεθοδεύσεις και η Εξέδρα


Στην οδό Ματζαγριωτάκη στην Καλλιθέα είναι η έδρα και τα (άδεια) γραφεία της εταιρείας στην οποία μεταβίβασε την εφημερίδα Εξέδρα ο Σταύρος Ψυχάρης για να ξεφορτωθεί χωρίς αποζημιώσεις τους εργαζόμενους. Οι τελευταίοι δέχονται εκβιαστικές πιέσεις να υπογράψουν, μετά την δήλωση παραίτησης και οικειοθελούς αποχώρησης, ιδιωτικά συμφωνητικά (που είναι της μόδας τώρα τελευταία) με την εταιρεία “RATENEWS ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.” του γνωστού και μη εξαιρετέου Μιχάλη Ανδρουλιδάκη. O τελευταίος βάζει μπροστά τον γιό του Βαγγέλη κι ένα δημόσιο υπάλληλο από το Ρέθυμνο ενώ οι εργαζόμενοι που αντιδρούν στις ΔΟΛιες μεθοδεύσεις εχουν προγραμματίσει γενική συνέλευση τη Δευτέρα με στόχο να αναθέσουν στα σωματεία τους ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ και ΕΤΗΠΤΑ να αναλάβουν τον έλεγχο της νομιμότητας του όλου project.
Y.Γ.1: Τον νεαρό Βαγγέλη Ανδρουλιδάκη (που τον κέρδισε η δημοσιογραφία) τον θυμούνται, όσοι έχουν δουλέψει στο παρελθόν στα έντυπα και στα κανάλια του μπαμπά Μιχάλη, ως το μικρό γιό του αφεντικού που τριγύρναγε στα γραφεία και τους «πείραζε» όλους.
Υ.Γ.2: Ο Βαγγέλης από εδώ και στο εξής θα δηλώνει εκτός από δημοσιογράφος και εκδότης - δημοσιογράφος...



-Περισσότερα για το κόλπο της μεταβίβασης της ΕΞΕΔΡΑΣ στον Ανδρουλιδάκη στο blog της "Συσπείρωσης"