ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Αμόλα καλούμπα!..


Με έναν… χαρταετό πεσκέσι περίμενε τους τηλεοπτικούς συντάκτες το Νο 1 του Alpha, Κριστόφ Μάινους. Έχοντας δίπλα του τον Νικόλα Γιατρομανωλάκη, νέο διευθυντή εταιρικής επικοινωνίας του Ομίλου, ο κ. Μάινους είπε πολλά: για τη δυναμική πορεία του Alpha, ότι πρόκειται για το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κανάλι, ότι έχει δημιουργήσει ένα αξιόπιστο περιβάλλον για τον τηλεθεατή, αλλά και τον διαφημιστή βεβαίως βεβαίως και ότι φυσικά πρόκειται για έναν Όμιλο ανοιχτό σε συνεργασίες, ενδιαφέρουσες προτάσεις κλπ., κλπ.
Πεπεισμένος ότι η αγορά θα ανακάμψει, σίγουρος ότι το Mega βλέπει την πλάτη του, ενθουσιασμένος από την προοπτική ότι το Star σα να μην υπάρχει στον τηλεοπτικό χάρτη (σ.σ.: μόνο αυτό δεν υποστήριξε) και έτοιμος να «αλώσει» τη διαφημιστική αγορά στην εκπνοή του 2012 ο Κριστόφ Μάινους εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από τα έργα και τις ημέρες του στο ελληνικό παράρτημα του RTL Group.
Απέφυγε επιμελώς να σχολιάσει την ποιότητα των προγραμμάτων του, τεχνηέντως δεν έβγαλε άχνα για νούμερα, πλην των ποσοστών τηλεθέασης, εξήρε τον Νίκο Σαμοΐλη και τις «Οικογενειακές Ιστορίες» και έκλεισε… κυκλικά, δηλαδή με τον τρόπο που ξεκίνησε: με την επωδό ότι ο Alpha είναι ένα κανάλι λειτουργικό, ένα κανάλι που έχει περιορίσει δραστικά τα έξοδα του, ένα κανάλι στο οποίο αξίζει να επενδύσουν οι διαφημιστές τα ωραία τους λεφτά.
Κι αλλού ζορίζονται, αλλά δεν κάνουν έτσι…

- από mediabrief