ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Φήμες για Κόκκαλη στο Alter – συνεχίζονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις




Κινητοποιήσεων συνέχεια με 24ωρη απεργία σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό Alter καθώς οι περίπου 700 εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι ενώ εξακολουθούν να μην έχουν καμία ενημέρωση από την εταιρεία για το τι μέλλει γενέσθαι. Ολοι στο κανάλι έχουν φτάσει στα όρια τους και αναμένουν την προαναγγελθείσα αλλαγή του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, για να δουν αρχικά ποιος θα διαχειριστεί τις τύχες του σταθμού και στην συνέχεια την αναμενόμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
Τα τελευταία 24ωρα υπάρχει έντονη φημολογία και για εμπλοκή του Σωκράτη Κόκκαλη στο Alter ενώ κάποιοι λένε ότι το το deal έκλεισε και στις επόμενες ημέρες αναμένονται ανακοινώσεις για πρόσωπο της εμπιστοσύνης του επιχειρηματία που θα διαχειρίζεται το κανάλι για λογαριασμό του. Προς αυτή την κατεύθυνση είχε ακουστεί το όνομα του Πάνου Κολιοπάνου για τη γενική διεύθυνση του καναλιού. Αν οι φήμες επιβεβαιωθούν τότε θα αλλάξουν άρδην οι ισορροπίες και πλέον το Alter θα επανεμφανιστεί ως ισχυρός παίκτης στην τηλεοπτική αγορά. Προς το παρόν το διοικητικό αδιέξοδο συνεχίζεται όπως ....συνεχίζονται και οι κινητοποιήσεις. Ετσι μετά την σημερινή 24ωρη απεργία θα υπάρξουν στάσεις εργασίας αύριο από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 16.00 το απόγευμα και το Σάββατο από τις 14.00 το μεσημέρι έως τις 18.00 το απόγευμα.